Herkese merhaba, 15 Eylül’de çatlatma iğnesi oldum gonapeptyl ismi 2 doz vuruldum. Bu benim ilk iğnem. 16 Eylül’de bilindiği üzere 36 saat sonrasında yani ilişki önerildi, bugün benim ilişkiden sonraki 7.günüm. 1-2 gün öncesine kadar kasık ağrısı kasıkta dolgunluk hissi bacağa vuran hafif ağrı bel ağrısı ağızda kuruluk aşırı uyku hali üşüme halsizlik yorgunluk oluyordu. Bugün 7.gün yani çok az bir şekilde sağ kasığımda arada sırada gelip giden sızı tarzında bir ağrı, bel ağrısı ve göğsüme dokununca hassasiyet ağrı, üşüme var gibi sadece diğer belirtiler yok. Yani belli bir süre falan ayakta kalınca belim ağrıyor yani o kesin. Bir arada arkadaşım sadece yüzünde bir tuhaflık var gibi dedi ne gibi diye sorduğumda yani bilmiyorum bi farklk geldi gözüme dedi. Doktorum test için 29 Eylül’ü beklemem gerektiğini söyledi ama ben çok sabırsızım ve bekleyemiyorum gerçekten çünkü negatif çıkarsa çok üzüleceğimi biliyorum ama bu süreçte kendimi heveslendirmekte istemiyorum tabii. Bu yüzden merak ediyorum benim gibi olanlar var mı sizler neler yaşıyorsunuz?