Catperson Mariam2 bunlar önemli değil, siz ve çocuklar için nafaka ister mahkeme babadan. Ellerinizde kanıtlarınız varsa tazminat da alırsınız, ayrıca düğünde nişanda takılmış olan altın ve ziynet eşyalarını da size vermesi gerekiyor.
staRmama eslem2121 ppmerlina girmemiş kızlar merak ettim iyidir inşallah kocasından dolayı insanlığını kaybediyor falan yazmış
ppmerlina staRmama umarım o kastettiğin şey olmamıştır :( ama biz ona 50 defa hata yaptın dedik napalım olan oldu dedi bizi hiç dinlemedi ki…
Mariam2 kimchikimdi Yok bişe yapmadı sadece farkettim ki ayilesi varken biz yokuz o sinir edyior bizi evimize geldhimde herzaman onlar on planda olduğu için
kimchikimdi ppmerlina Bence de, nedir kadınların çektiği ya adam gibi duracaksın sadece evine karına çocuğa bakacaksın senden çok bir şey istemiyor kimse bok var sanki
Lilyko9 Mariam2 kendi başınıza dava açmayın herhangi bir geliriniz malvarlığınız yoksa adli yardım bürosuna gidip avukat isteyin. Hak kaybı yaşamayın. Çocuklarla ilgili durum ise somut olaya göre değişir. Bakımı ile ilgili kötü bir davranışınız yoksa size verilir.
asil15 Mariam2 çocuklar küçük olduğu için sende kalır canm babada yine onlara bakmak zorunda alamaz yani
ValideSultan Mariam2 eğer ahlaksız yada bağımlılık içeren bir hayatın yoksa yani çocuğun yüksek yararına aykırı bir durumun yoksa velayet annenindir. Sen ben bakamam dersen babaya verilir öteki durumda velayet senin zaten. Çalışıp çalışmaman önemli değil baba nafaka ile destek sağlamak zorunda