Mariam2 Biri 3 yaşında biri 1 yaşında olacak bu konuda Bilgi olan var mı az önce gitim Adalet sarayı da ama kapali unuttum oğilen arası
Catperson Mariam2 o yaştaki çocukların velayeti annede olur ya da anlaşırsanız ortak velayet olur babayla. Avukat değilim tabi..
Catperson Mariam2 açıkçası ortak velayeti önermiyorlar da. Çocukla ilgili her kararı birlikte almak zorunda kalınıyor, taraflardan bunu diğer tarafın hayatını zorlaştırmak için kullanabiliyor. Tam velayet almalı anne.
staRmama Mariam2 elindeki deliller duruyor mu? Telegramda yazdığı falan onlar delil olur nafaka alırsın çocuklar da küçük sende kalır zaten
Catperson Mariam2 bunlar önemli değil, siz ve çocuklar için nafaka ister mahkeme babadan. Ellerinizde kanıtlarınız varsa tazminat da alırsınız, ayrıca düğünde nişanda takılmış olan altın ve ziynet eşyalarını da size vermesi gerekiyor.
r_deniz Mariam2 avukat değilim sadece bilgim var annenin yüz kızartıcı bir suçu yoksa yada ba ğımlılık yapacak bir şey kullanmadığı sürece o yaştaki çocukların velayeti anneye verilir baba nafaka verip çocuğuna bakacaksa ortak velayet hakkı var
ppmerlina Mariam2 gelirin olmadığı için belki ortak velayet olabilir diye düşünüyorum Ama çocukların çok küçük bitanem tamamen babaya asla verilmez ve zaten her ikisi de teker teker nafakaya bağlanacak Aldatma delillerini de göster
Mariam2 ppmerlina onu kulanmycam sonuça babası anlaşmalı olack dun konuştuk bebekler bende kalyior ama uzakta gitmediğim şartıyla istediği zaman görmesi için
staRmama eslem2121 ppmerlina girmemiş kızlar merak ettim iyidir inşallah kocasından dolayı insanlığını kaybediyor falan yazmış
eslem2121 Mariam2 velayet sana verilir canım pki en son kalmayı tercih etmiştin bişey mi oldu yine bişey mi yaptı o karaktersiz