Nagisim Fidan0911 rabbim sifa versn insallah oyle birsey yoktur saglicakla alrsn kucagina. Tabi rabbim saglikli nasip etsin kiz erkek bizim. Biraz erkek bekliyoduk o yüzden bi degisik hissettm
BurcuMusti3107 Fidan0911 tabiki canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sizin bebeğinizde sağlıkla doğar inşallah 🙏
321duru123 BurcuMusti3107 bizdeki de mesele kiz yılında 2. Erkekleri tuturduk yine 😀 hayirli olsun canim
Bada 321duru123 kız yılı mıı? Ben ve 4 arkadaşım artı ablam erkek bebek bekliyoruz hiç kız yok bizim çevremizde🤯
321duru123 Bada hemşireler herkes öyle dedi valla benle birlikte tanıdığım 4 kişi erkek bebeğe hamile ama herkes kiz yılı diyor
thegirlinahood Bada benim de 1 oglum var şu an 11 haftalık gebeyim heyecanla bekliyorum cin takviminde göre kiz diyor, herkes de bana kızın olacak hissediyorum diyor. Rabbim sağlıklı hayirli bir evlat nasip etsin💜
ozgeoner MS2 canım senin göstermedi mi aslında gözüküyor bu arada benimde oğlum var rabbimden bende bir kuzum olsun istiyorum çok özeniyorum 🌺🌺ama tabi taktir Allah’ın ama sana da bana da birer kız nasip etsin insallah
MS2 ozgeoner aminnnnn inşâAllah ❤️❤️❤️ doktorum bakmadı daha küçük dedi bilmiyorum siz ne görüyorsunuz 🥹🎀
ozgeoner 321duru123 bence erkek yılı hep erkek duyuyorum ben doğanlar belki kız çoğunluktur ama hamileler hep erkke