kimchikimdi tahamommy Askiim, gözünüz aydıınnn, hosgelmis pasamizz💖🎀 Rabbim sağlıkla sıhhatli büyütsün, evine hayatına yuvaniza huzur katsın tüm güzelliklerin anahtarı olsun, mis gibi çek kokusunu içine 🐣 Ben cocuk büyürse tekrar yapicam o koku için 😂😂
tahamommy kimchikimdi aşkım bende tekrar yapmayı düşünüyodum doğum beni bidaha düşündürttü ya 😅 ama kokusu çok başka 🥰🐣
annesininincitanesi tahamommy Oyyy canım benim darısı başımıza 😍 Allah bebeğini analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok mutlu çok sağlıklı huzurlu bereketli bir çocuk olsun inşallah
tahamommy annesininincitanesi çok teşekkür ederim canımm rabbim kolay doğumlar nasip etsin sana herkese 💕
Zge12 tahamommy gözünüz aydın olsun hayatım Rabbim analı babalı büyütsün ömrü bahtı güzel hayırlı ve sağlıklı evlat olsun sana da geçmiş olsun inşallah en kısa sürede toparlanırsın ❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻
sadecebuss tahamommy Allah analı babalı büyütmeyi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰 bende orda doğum yapmayı istiyorum ama eş kalamıyor diye bildiğim için tereddütte kaldım. Yani yanımda eşimin kalmasını istiyorum başka kimseyle rahat edemem. Sizin refakatçi olarak da eşiniz mi kaldı
tahamommy sadecebuss hayır refakatçi olarak kadın kuzum, ama doğumhaneye yatışın yapılınca sancı çekerken doğuma kadar hep eşim yanımdaydı
tahamommy sadecebuss SemaNurSoy97 bersah34 kızlar size şöyle toplu yazayım dedim önce hastaneye yatış yapılınca direkt doğumhaneye yatış yapıyorsunuz, doğumhane dediğim yer de tek kişilik odaların olduğu kat herkesin kendi odasında tuvaleti banyosu pilates topu var önlük veriyorlar o odada herşeyinizi yapıyorsunuz oraya eşiniz gelebiliyor sancı boyunca yanınızda kalabiliyor 10 cm açıklığınız olduğunda daha doğrusu doğum başladığında eşinizi çıkartıp doğumunuz gerçekleşiyor aynı odada bebeğinizin herşeyine bakıyor asla başka yere götürmüyorlar dikişler vs bitip odanız toparlanınca eşinizi tekrar yanınıza çağırıyorlar 2 saat sonra da servise çıkıyorsunuz devamını anlatıcam bebiş uyandı bi saniye 😅
Pitircigin_annesi tahamommy tekrarlayan düşüklerden dolayı kan sulandırıcı kullanıyorum 3. Düşük yaptım
tahamommy Pitircigin_annesi inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım bende kullanıyordum ama perinatoloji sırf ondan sebep takip yapmıyor diye biliyorum
Kdkdjd_737 tahamommy valla canım o kadar zor ki ölümden dönmüştüm ben😂😂 bakalım 3. Doğum nasıl olucak🥺
tahamommy Kdkdjd_737 kızzz 3. Ye nasıl cesaret ettin ya gerçekten zaman geçtikçe unutuluyor herhalde 😅