talhaerva222_ tahamommy hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah yanlısmı anladım doğumda eşiniz yanınızdamıydı
tahamommy Esmademir34 kız bende ya her yerim ağrıyosu squattan eğilmektem bi gittim 2 dedi ben şok 😅 buarada plates topunda zıplamak fevkalede bişey aşkım benim evde yoktu ama doğumhane hep onun üstündeydim ama az değil hunharca zıplıcan bi yerden tutunup 😅
bartulies tahamommy ay banada 1,5 ay boyunca 3200 demişlerdi hep çocuk gelişmiyor diye psikolojim bozulmuştu 3760 doğdu görümceme 3100 dediler 2600 doğdu hep yanlış çıkıyor galibaa
tahamommy [silindi] kız bu benden hiç ayrılmıyor. En son pazar gecesi uyudum bugün hangi gündeyiz onu bile bilmiyorum 😢
QueenBahar_ tahamommy ah çok sevindim canım güle güle sağlıkla büyüt darısı bizim başımıza inşallah ay mis gibi kokuyordur kokla 😋🌸🥰👼🏻
Muallim3 tahamommy Maşallah Allah bağışlasın. Hayırlı evlat, hayırlı kul olsun, annesiyle babasıyla, sağlıkla büyüsün İnşallah. 🥰💐
Pitircigin_annesi tahamommy evet orda yapıcam nasipse . Riskli gebelik bemimki doktorum burda yapacaksın dedi evim uzak kalıyor biraz ama yapacak bişi yok 😊
Pitircigin_annesi tahamommy tekrarlayan düşüklerden dolayı kan sulandırıcı kullanıyorum 3. Düşük yaptım