ifott Ipek321 bende de yeni başladı bu durum 19 haftalığım, çok rahatsızım çarpıntı oluyor grceleri ama sadece o da değil nefesim kesiliypr kalkıyorum yerimden, doktorlar bir şey dedi mi size neden oluyomuş bu:(
Ipek321 ifott benim sizin gibi çarpıntı yada nefes darlığı olmuyor ayak yanması yaşıyorum cok şiddetli o da hormonlarla alakalı demişti doktorjm adet olamadığımız için kan akışı ole alakalı. Başka da birsey denmedi. Saat yine kaç oldu ben uyumaya çalışıyorum 😔 gerçekten zor bir durum. Bence siz nefes darlığı ve çarpıntıyı sorun. Bende nefes darlığı sadece yatmama yakin birsey yersem oluyor o zaman da yastık sayısını çoğaltıyorum yada yatakta yaslanıp uyuyorumno zaman rahat ediyorum. Çok zor şeyler gerçekten Allah yardımcımız olsun
Seda_nur4760 dilek190 11+ 1 den gece 02:39 dan selamlar 😀😀 biraz önce kendi kendime dedim git uyu bu günleri çok arayacaksın yok anacım uykum gelmiyor
birsak Seda_nur4760 22. Haftadan selamlar bizde de durumlar aynı uykuya dalmakta çok zorlanıyorum sabah kaçta kalkıyorsunuz peki 🫣
Seda_nur4760 birsak valla 19 Aylık kızım var o uyursa 10/11 gibi uyanırsa ⅞ de kalkıyorum dün gece tam ben yatım gece 3 de kızım uyandı 1 saat onunla oyalandım 4 ü geçıyordu uyudum sabah eşim işe giderken kapı sesine uyandım 08:50 de daha uyyamadım
klncbebek dilek190 10+2 olduk zombi gibi geziyorum geçen haftalarda gözümü açamıyordum ne olduysa 2 gündür gözüme uyku girmiyor uyumak istiyorum
nagehan2808 Dün gece eşime dedim son rahat uyuyacağım vakitler onu da uyuyamıyorum diye 9+5 deyim uykudan bi şey anladığım yok