esractn Mamaundpapa anladım Canım bende hic duymadim kalp atışını dinletmiyolar, keseden anlaşıldı, ankaradayim bende devlet hastanesine gidiyorum. Ilerleyen zamnlarda anlaşılır o zamn seninki de hayırlısı olsun😊
Mamaundpapa esractn teşekkür ederim aşağı öveçlerde özel cerrahi tıp merkezi var Funda doğulu diye bir dr müthiş 70 tl verdim ultrasona ücret dahi almadı Ve muhteşem bir dr aynı zamanda koru hastanesinde de görev yapıyor bence 1 kez bile olsa gitmelisin sırf kalp atışlarını duymak için
Mamaundpapa Gizem_Oguz inşallah çok heveslendim ve burada yapayalnızım kendimden olan bir kalabalığa ihtiyacım var ☺️
esractn Mamaundpapa 21inci haftama geldim ben cok şükür Canım. Sağlık ocağında dinleyebilecekmisim artık. Ama bi bebeğim erkek diğeri hâlâ kesin değil onun icin gidicez 1 seferliğine özele haftaya. Sagol onerin icin 🤗
Kbradmrdg Mamaundpapa 3 haftalıktı öğrendiğimde ve senin değerindeydi tek gebelik bu değere göre ikiz gebelik değil gibi
Sngl_mhmt Benimki 5 .haftada 15 bindi canım bi hafta sonra 30 bin oldu çok umutluydum ikiz diye ama tek gebelik yani alakası beta hcg ile
Metonya Mamaundpapa ben 5. Haftada öğrendim ve bhcg 5800 civarı çıkmıştı ama çoğul gebelik değil tek bebiş bekliyorum
sevgitekes Yamo normal 4+6 da 745 çıktı benim dört gün geçti keseyi gördüm dört gün önce hiç kese ortada yoktu
esractn sevgitekes 1yada 2 hafta sonra git canım duyulmazsa eger alttan muayene ile baktir duyarsin kesin