cylnboran04 Ayseguls_baby cizgi nasil ve nerde olusuyor bende yok suan ama henuz cinsiyetimiz belli degil
Ggxx Ben lazer yaptırmıştım ama hamile olunca kıl fışkırdı göbeğimden her yerimden. Jiletle aldım. Şimdi 27 haftalığım tüyler azaldı, çok uzun sürede çıkıyor. Cinsiyet erkek 😇
kubraer dilek190 bunun cinsiyetle alakası yok. Benim ikinci gebeliğim kızında da aynısı oldu, oglum olacak Allah izin verirse bunda da aynı. Ultrason öncesi döktükleri o sivi jel yüzünden oluyo bu. Doğumdan sonda dökülüyor merak etmeyin.
Ayseguls_baby cylnboran04 göbek deliğinin altında çizgi oluşuyormuş netten bak canım kahverengi bir çizgi bende oluşmadı 26 haftalığım
pembeayakkabilikiz dilek190 benım kıllandı ve cızgı oluştu genelde erkek demısler bakalım ıkı haftaya pgrenecegım bende cınsıyetı merak ettım smdi ☺️ kızıma hamıleyken kıllanma ve çizgi olusmamıstı.
bayatlamayankurabiye dilek190 Bebeğimin cinsiyeti erkek. Göbeğim tüylendi ama hiç almadım. Hamilelikte çıkan tüyler sonradan dökülüyor diyorlar.
bebetomveben_ dilek190 benim de oldu tüylenmeler önceden hiç yoktu ben de çok rahatsız oluyorum hiçte sevmem ama almaya korkuyorum çünkü çoğalır bence zaten ince olduğu için bence doğumdan sonra dökülür bana da öyle dediler 🤷🏻♀️ bu arada benimde bebetom erkek 👼🏻🩵
Fesev dilek190 bende kızıma hamileyim ve boydan boya çizgi olacağına kıllanma oldu :) no çizgi yes kıllanma😂😂