dilek190 Yani bir kıllandı ben ağdayıda sevmem ne yapcam jiletlede cok çıkmazmı cinsiyetle alakası varmı acaba cinsiyetinizide yazarmısınız ?
Fulyaaa1 dilek190 bende Dr aynı durum erkek. Malesef çok rahatsız ettiği için aldım fakat şuan önünü alamıyorum
bet-ul dilek190 Doğumdan sonra zamanla dökülüyor dedi diğer anneler umarım öyle olur. Bizimki de erkek. Kıllanma da artış var maalesef 😁
Aselyusra dilek190 oğlumda kıllanmıştı. Doğumdan sonra döküldü. Kızımda kıllanma olmadı hatta kızımda karnımda koyu renk çizgi bile oluşmadı
Aysenurkeser dilek190 benimde çok kıllandı ağda yapmayı düşündüm ama önermediler çizgi yarım çizgi oluştu göbek deliğine kadar sadece
Hamdiyevural dilek190 vala benimde ilk bebeğim erkekti kıllandı ama sonrasında 2 kızım oldu hiç kıl yoktu şimdi tekrar erkek ve göbeğim kıllanmaya bailafı bu oğlanlar bize bunu yapıyor kızlar analarına kıyamıyor 🤣🤣
gzmturan Benimde normalde göbeğimde hiç tüy olmazdı benimde aşırı arttı banada erkeğe benziyor dedi doktorum
Mor-kelebek dilek190 galiba bir bende ters köşe oldu iki kızımdada kıllandı malesef ama hiç almadım. Göbek çizgisi de boydan oldu yarım degil 😇
ylnydgd Ben lazer yaptırmıştım ama tüylenme oldu göbeğimde kıldan nefret ederim jiletle aldım o sebeple. Kızım olacak