[silindi] Mervekaram22 yaa çok heyecanlı 😍 gönlünüzdekini nasip etsin Allah. Darısıda bize olsun inşallah 🌸
[silindi] babygirl02 sağlıkla büyüsün miniğiniz🌸 o Haftalara sağlıkla gelmek bizede nasip olsun Amin🙏🏼
sym27 [silindi] çarşamba günü 6+6 oluyoruz ve kontrolüm var keseyi görmüştük kalp atışı için gideceğiz 😊
[silindi] sym27 aynı heyecanı paylaşıyoruz🥺🥰 sabah randevum var ama heyecandan uyuyamıyorum resmen🦋 Allahım sağlıkla duymayı nasip etsin inşallah hepimize❤️
elifayaz112_ [silindi] yarın 11+5 oluyorum şehir Hastanesi’ne perinatoloji bölümüne ikili tarama testi için gidicem bakalım doktor ne diyecek inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz🥰😊
[silindi] kubray9 şimdi çıktım doktordan. Bebeği gördük kalp atışını duyamadık haftaya çağırdı. Muhtemelen geç döllenme dedi haftayada kalp atışı duyulur dedi 🥹 çok şükür kese içinde bebeği gördük bugün haftayada kalp atışı inşallah 🥰
[silindi] kubray9 Allahım bekleyen isteyen herkesi hayırlı güzel sağlıklı haberlerle sevindirsin inşallah ❤️
[silindi] siyahoglu inşallah 🥰 Orada varlığını bilmek, kesenin içinde göründüğünü duymak görmek bile insanı nasıl mutlu ediyor. 🫶🏻🐣