Kahramanlar Ben Atasam Aysın Akçaya gidiyorum dr muayene öncesi 20 dk yakın konuştu durumumu sordu haftamı anlattı sonra bebeğe baktı her zaman güler yüzlü ve çok ilgili bir dr doğuö ücretini de konuştum 1700 dediler 29 haftalık olduk eğer Güler yüzlü anlayışlı ilgili bir dr istiyorsanız dr çok iyi yenidoğan yoğun bakım da mevcutmuş ama diğer hastaneler gibi oda süsleme kuaför fotoğraf gibi hizmet YÖK dışarda birini tutabilirsiniz 5 bin tl hastaneye ödemektense iyi bir dr daha iyi doğumı hastane yaptırmıyor dr yaptırıyor
simgebfrl reyhan_55 benim teyzem Davut beye gidiyordu tüp bebekti onun erken Doğum yaptı kaybetti bebeğini davut bey gelmemişti ona. Zaten suan dışardan hasta kabul etmiyor
Saadetokan Bende anadoluda ozge piri mantara gidiyorum çok ilgili bi doktor her zaman yazdıgınıza aradıgınıza cevap veriyor
Gulo92 Ben liv hospital Seher sarı ya gidiyorum birkaç doktor gezdim ve sonunda doktorumu buldum haaarika bir insan :)
Giizem55 Gulo92 takip ediyorum sürekli normal Doğum yaptırıyor aslında bende beğeniyorum canım ücretler nasıl muayene Doğum ?
Gulo92 Giizem55 evet normal Doğum yanlısı kesinlikle. Muayene ücreti 150 lira yanlış hatırlamıyorsam ama Doğum ücretlerini unuttum paketleri de var eğer gebelik başındaysan uyguna geliyo