kızlar hamilelik belirtilerinden biri de göbeğin soğuk olması diye bir şey duydum doğru mu doğruysa ne zaman oluyor biz daha yeni öğrendik ve gayet de soğuk değil 😂
hamilelerin göbeği soğuk mu olur?
zeyolin benim göbek sürekli soğuk ama öyle miymiş bilmiyorum kendimde var sanıyordum😂
Hiç duymadım göbem hep sıcacık 😂 şimdide eLLedim 😂😂
AyseSapmaz bi kaç yerde okumuştum hatta ya göbek deliğinin üstü ve çevresi soğuk oluyormus diye 😂 belki ilerleyen zamanlarda plasenta su dolu olduğundandıe diye mantık yürütüyorum😂
deletedmom11 valla benim de sıcak 😂😂
zeyolin bende acaba derim inceliyor ya o yüzden mi soğuk ki diye düşündüm😂😂
Benim de hamile olunca fark edilecek şekilde soguk oldu hep niye böyle diyede düşündüm 😀
zeyolin sen dedıgın için elledim soguk gerçekten 36 HAFTALIK hamileyim .ellerim mi cok sıcak yoksa 😀
zeyolin Son haftalara doğru bende göbeğim soğuk acaba neden ki diye düşünüyordum 😂 İlk zamanlar ya sıcaktı ya da soğuktu da ben hissetmemiştim dikkatimi çekti şimdi 😂
Evet benim de göbek deliği ve çevresi soğuk baştan beri neden öyle acaba 😂
Benim de aklıma takılıyordu bu bende 24+5 hamileyim ve göbeğim soğuk demek yanlız değilmişim 🤣🙈
Kakın gidin yatın 🙈🙈🙈hamiLeLik başınıza wurdu içtinizmi kızLar soğuk sıcak oynamaya başLadıııız abooo doğurunda kurtuLun gııı gidişat fena görünüyo 😂 içerisi su doLu ondan soğuktur 😂