Juniorr ay_bebek Rabbım bi evlat nasip etmiş kızı erkeği mi olur ne kadar çok bekleyen var Rabbım sağlıklı evlat ver diye erkek çocuk isterler yaşlanınca da kız baksın derler ne kadar değişik insanoğlu cinsiyet ayrımı bana çok saçma geliyor evladın sağlıklısı hayırlısı olsun istenir
visnelicheescake seher_3590 tabii ki de öyle Benim şahsen çevremde çok var yani neredeyse ablam yaşında ve yaşadığı bayağı büyük bir kadın denemediği yol kalmadı ama hala çocuğu yok Rabbim inşallah ona da sağlıkla sıhhatli isteyen herkese
visnelicheescake seher_3590 yani evladın kızı erkeği Kesinlikle yok erkek de olsa benim evladım kızım da olsa benim evladım sonuçta ikisinin yeri de aynı başımın üstünde yeri var ama yok erkekmiş yok kızmış yani böyle cinsiyet ayrımcılığını anlam veremiyorum evlat evlattır
1devaannesi visnelicheescake bak bunu eşim biliyor ama buradaki kadınlar bilmiyor bizde 2. Düşünüyoruz dedim inşallah erkek olur tepkisini ölçtüm eşimin, oda ben ne verirsem o gelir ama kız olması için gayret edicem dmeezmi olsun birde oğlun olsa kötü mü olur dedim oda , iyi askm içerideki koltukta yatar çok bile ona kızımızın kıyafetlerini giysin demezmi adam kız çocuğu aşığı resmen 🤣🤣🤣🤣
visnelicheescake 1devaannesi adam doğru olanı söylemiş yani ve gerçekten Allah kuluna bakabileceği güçte bir evlat nasip ediyor Ben buna da her zaman inanıyorum sağlıcakla İnşallah kucağımıza almak da nasip olur 🥰
Zeynepefem 1devaannesi oda ben ne verirsem o gelir ama kız olması için Buradaki bayanla dalga geçiyorsunuz ama sizin kocanizda cok cahil . O ne verirse degil allah ne verirse o olur once bunu öğrenin.
Elaozkan Allah akıl fikir versin🤣 tek ilişki yumurtlama gününde ilişkiye girildiğinde y kromozomu daha hızlı yumurtaya ulaşır erkek olma ihtimali artar diye duydum da bunlar çok abes🤣
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Allah akıl fikir versin başka bişey demiyorum. Burda hamile kalmak için uğraşan bir sürü kadın var yazık günah Allah size nasip ediyor evladınız oluyor üstüne bi de cinsiyet seçmeye kalkıyorsunuz şunları şunları yapın diyorsunuz. Hiç çocuğu olmayıp yıllarca uğraşan insanlar bu postu görünce ne kadar üzülecek kim bilir. Erkek kız diye değil hayırlı evlat sağlıklı evlat olsun diye dua etmek varken bir cinsiyet için diretiyorsunuz. Ayrıca bu post kız cinsiyeti için olsa yine aynı yorumu yapardım.
1devaannesi visnelicheescake ya gerçekten Allah iyi yürekli kalpli vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin öncelikle, sağlıkla alalım kucaklarimiza
demirrleydi_ ay_bebek ya hahahaha😂😂😂😂😂😂 yine cehilce bir post Allah akıl fikir versin erkek takıntısı üst seviyede 😂😂😂😂😂
1devaannesi seher_3590 sizin esinizde kızınıza çok düşkün nü yoksa benimki mi öyle tek bizimki başka boyut gibi geliyor da🤣🤣🤣🤣
seher_3590 1devaannesi benimkide aşırı düşkün aşırı yani çevremizdekilerde fark ediyor bunu tepki gosteriyolardi yani ne yapabilirim adam kız çocuk aşığı ama zaman zaman gerçekten ben kendimi dışlanmış gibi hissediyorum bu yönden memnun değilim 🥲
1devaannesi seher_3590 ben dislaniyorum ,gece biranda özledim diyip odasından alıp yanımıza koyuyor, bana diyor sen koltukta yat çocuk rahat etsin 🤣🤣 babasının asla kızdığını kaşını cattgiini görmedim, ben kızsam evde kizilca kıyamet kopuyor da
seher_3590 1devaannesi benimkide babasıyla birlikte uyuyor genelde aşıklar birbirlerine Yaa ama bu haksizlik🫠🥰kaç haftalik hamilesiniz
bingaling562 Mutlubiriol önemli olan niyet değil maalesef. İyi niyetliyiz diye yalan yanlış şeyleri yayıp insanları yanlış yönlendirmemeliyiz bence. Bilim diye bir şey var böyle hurafeleri nenem bile söylemez şu an
Mutlubiriol bingaling562 Ya tabi öyle de ne bileyim belki o heyecanla söylediğinin farkında bile değil. Herkes baya kızmış yorumları okusa üzülür diye düşündüm. Bi söz var ya kırdığın kalbi Allah’ın ne kadar sevdiğini bilemezsin diye. Üzülmesin diye öyle yazdım