Nadiyecelik_1 Meral_63 sen ne kadarlık gebesin beniöki 13+4 iştahım da açıldı ayy bide ben baya kilo verdim almaktan korkuyorum şuana kadar 1 buçuk kilo almışım ama ilerisi korkunçç🥲🥲
Meral_63 Nadiyecelik_1 ben 25 haftalık hamileyim senin haftalarda 65 kiloyla düştüm ben kusmaktan şimdi bulantım var
Nadiyecelik_1 Meral_63 oy maşaAllah sağlıkla gelsin normal o zaman iştah artışıda benim ki değil galiba 🥲🥲
vanilya_kokusu_ Meral_63 lokum la turşu nün karışımı Alev olur haberin olsun sen mideni dinleme hiç 😅
demirrleydi_ Meral_63 sosyal medyada video izlerken karşıma afyon lokumu çıktı gecenin bir yarısı afyon lokumu sipariş ettim iki gün sonra geldi kutunun yarısını yedim isteğim bitti😂😂😂 şimdi yine meyvelere sardım
Hiypatyaa Meral_63 dün gece canım turşu istedi dolaba doğru yürürken bi anda canım karpuz istedi ama mandalina yedim 😂 karmakarışık
Meral_63 Hiypatyaa ay mandalina asermeyi geçtim ben bu oldu 4 defa eşim alıyor 😬adama yazık vala manav pazar geze geze
Havin49_ Meral_63 eşiniz neyi arıyor karpuz mu mandalina mı çünkü ikiside pazarda da marketlerde de var
Meral_63 Havin49_ Yok bundan bi ay önce mandalina aradı yoktu o zaman 🥴 çok şükür bulunca üst üste aldı karpuzdan tiksiniyorum 🫢
Havin49_ Meral_63 ay ben oğlumda deli gibi meyve yiyordum hamileiym şuan hiçbişey yemek istemiyorum yine sadece meyve bende kışın karpuz aşermiştim ilk oğlumda bulana kadar rüyamdan çıkmıyordu😀😀