Meral_63 Ya kızlar lokum çekti canım lokum yedim sonra acı biber turşusu çekti şimdi de elmalı soda kafayı yiyecem resmen vala ya midem alt üst oluyur bide 😬 sizde öyle mi ne isteğimi bilmiyorum sanki
ikiprensesannesi___ Meral_63 mideni dinleme kız bune 😅😂benim canım da bişey ister eşimden isterim getirir gördükten sonra yemem🥲
Nadiyecelik_1 Meral_63 ayy bişey söyliyim mi bazen bende öyle oluyorum ya önce canım tatlı istiyo yiyorum sonra midem tuzlu gönder diyo yiyorum arkası kesilmiyo resmen bi döngü içine girdi ya 🥲🤣🤣
seher_3590 Meral_63 valla çok zor bi baklava yiyorum ardından cigkofte turşu karmakarışık keşke biraz midem bulansa😁😁😝
Meral_63 MadameTussauds 🤣he vala pankek yapıp yedim pekmezle şimdi ekşi şeker bugün mide festai gecirecm 🫢🫢
MadameTussauds Meral_63 Kiz bende de aynisi oluyor sürekli agzima biseyler tikasim geliyor sonra yiyince pisman oluyorum midem sisiyor iyice sonra aklim ama yiyemediklerimde kaliyor gidip gelip duruyorum mutfaga dolabi acip kapatiyorum sonra dayanamayip yiyorum sjsjsj 😂😂
Meral_63 MadameTussauds az önce burda akşam yemeği menüsü de pilav cacık var dedik koşup cacık yaptım nasıl bişey bu ya normal dede böyle yemeğe zafim olan biri değilim 🫢🥴
Nadiyecelik_1 Meral_63 sen ne kadarlık gebesin beniöki 13+4 iştahım da açıldı ayy bide ben baya kilo verdim almaktan korkuyorum şuana kadar 1 buçuk kilo almışım ama ilerisi korkunçç🥲🥲