hayalperest2310 Ofinisss canım açılma bu belli olmaz ki uzun sa sürebilir kısa da haftalarca bekleyende oluyor
Baklavaseverim Ofinisss 32 den 36 ya kadar anca 1,5 olmuştu ama tuvalet harici kalkmamıştım tabi her hamilelik farklıdır sağlıkla kucağınıza alın
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Ofinisss inşallah 1 2 hafta daha bekler ama küçük değil şuan korkma artık 🥰
Ofinisss HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Evet evet ama haftası küçük olup hiç küvöz girmeyen de var haftası ileri olup küvözde uzun kalan da. Allah herkese en sağlıklı en güzel şekilde evladına kavuşmayı nasip etsin 🙏🏻
myangelson Ofinisss anladım yani burada 1cm açılma ile haftalarca duranlar oluyordu inşallah 1 2 hafta bekler
Ofinisss ESLEM16 36 da doğarsa hala küvözde kalınabiliyormuş bir hafta daha dursa aslında mis gibi olur 🥹
susaMom_ Ofinisss Ben hareket ediyordum sürekli yürüyüş yaptım pilates topunda zıplıyordum 3cm açılmayla hastaneye gittim açılma nerdeyse 3-4 saati buldu
susaMom_ Ofinisss suyum patlamamıştı canım ondan sonrası çabuk açılmadı ama 5cme kadar devam etti sonra birden durdu o sırada suyumu patlattılar
Ofinisss susaMom_ Aaa bana doktor o şekilde dediği için öyle dedim. İlk deneyimim olacak oldukça da acemilik var tabi
susaMom_ Ofinisss acemilik demeyelimde herkeste farklı olabiliyor bazısı doğum esnasında patlatıyor bazısı doğum sancısı gelsin diye her hamilelikte farklı
Miyosss Ofinisss canm 32. Haftada 2 cm acilmam oldu yatarak dinlenerek açılma kapandı 37. Haftaya kadar geldim. Tam 37 de 2.5 cm açılmaya sezaryene alındım. Dinlenerek süreyi uzatabilirsin