Ofinisss Kızlar rahimde 1 cm açıklık var 2 cm açılmada sezaryene alınacağım. Yüz felcim olduğu için normal doğum yapamayacağım. Şuan 36 haftalığız. Ne kadar sürede açılmam 2 cm olur sizce? Sizlerin ne kadar sürede açıklığı ilerlemişti?
myangelson Ofinisss Rabbim yardımcın olsun çabucak kolay bir doğum olur inşallah 🤲🏻 neden 2 cm açılma bekleniyor ki
azra01 Ofinisss ben kızıma hamileyken 30 haftada erken doğum riskim vardi 1cm acilman var dediler40 haftada dogum yaptim acilmam 4cm di bence hemen acilma olmaz yine 2 hafta falan sürer
Elzem123 Ofinisss arkadaşımın da o haftalarda 1 cm açıklığı vardı. Sonra ilerlemedi durdu. 39. Hafta da sancısı geldi doğum yaptı. Sizi de birkaç hafta daha götürebilir.
myangelson Ofinisss anladım yani burada 1cm açılma ile haftalarca duranlar oluyordu inşallah 1 2 hafta bekler
Ofinisss akincagla Aslında hep de yatıyorum, inşallah 1 hafta daha dayanırız. Gerçi doğumdan da korkuyorum bilmiyorum çok garip duygular içindeyim 🥹
Ofinisss Elzem123 Benim 2 cm i geçtiği an sezaryen olacak. Bebeğim baş aşağı vajinal doğuma çok uygun. Ama benim epilepsim ve yüz felcim var şuan. Normal doğum süreci tam başlamadan kanala tam girmeden sezaryene alınmam gerek. Tahmini ne kadar vaktim var bilebilsem de hazırlanabilsem keşke :) Ama malesef 1 ay duran da var 1 saat de
Ofinisss HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Biz progestanı bıraktık tüm gebeliğimde kullandım, bıraktığımız gibi rahim ağzı gevşedi ve açılma oldu. Erken doğum riskim hep vardı ama çok şükür bu aylara gelebildik 🫶🏻🙏🏻
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Ofinisss inşallah 1 2 hafta daha bekler ama küçük değil şuan korkma artık 🥰
ESLEM16 Ofinisss bir kac saatte açılır bence ya yürüyüş falan yapsan eğil kalk hemen açılır 1 cm diye düşünüyorum.
Ofinisss ESLEM16 36 da doğarsa hala küvözde kalınabiliyormuş bir hafta daha dursa aslında mis gibi olur 🥹