Beyzack moonmom1 hiç bulantı yaşamadım hamileliğim ilk ayından itibaren istisnasız her ay 2 kilo aldım doğuma 3 hafta kaldı umarım daha almam😅
moonmom1 Papatya05_ illaki alicaz da işte ne kadar geç ve az o kadar iyi bence ya özellikle benim gibi olanlar icin
betulmommy moonmom1 98le gebe kaldım geçen haftaya kadar aynıydım şuan tartılmadım insallah almamışımdır🥲🥲 13+4 deyim
S-nur1 Hiç bulantı kusma yaşamadım ben 33.hafta +3 kilo toplam çok da alacak olsanız kendinize stres yapmayın elbet verilebilir yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun
Esmakks moonmom1 valla bu hamileliğim çok ilginç ilerliyor ilk 3 ay kustum sonraki ay birden 4 kilo aldım şimdi 5 ay bitti toplamda 7 kilo almışım:)
S-nur1 moonmom1 Hiç de özellikle dikkat etmedim aslında nası oldu bilmiyorum 😂 ama genelde böyle bebeğe yarayan muz ceviz süt tarzı şeyler yedim fast food da tükettim cips kola da😂
Aslbzdgn moonmom1 34+1 haftalık hamileyim bu ana kadar çok şükür hiç mide bulantım olmadı ilk 5 ay hiç kilo almadım sonradan 10 kilo aldım nasıl oldu bende bilmiyorum 😃
Aslbzdgn moonmom1 ekmeğe şekere dikkat edip beslenmenize devam edin bence sorun olmayacak fazla almazsınız alırsanızda gider çabucak inşallah
Busraaaakkk moonmom1 Mide bulantım başladığında ilaca başladım çok öyle kustum diyemem o yüzden. 57 ile hamile kaldım 14+3 haftalık gebeyim 58 olmuşum şu an. 1 kilodan bir şey olmaz sanırım.
moonmom1 Busraaaakkk evet canım kilon düşük olduğu için bence hiçbir problem yok, ben zaten kilolu olduğum için kaygılıyım bu kadar
moonmom1 Aslbzdgn inşallah, diyetisyene başladım zaten bakalım nasıl olacak. Hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalım bebislerimizi