yusracim Kızlar kan değerlerim 15 Eylül- 4,71 16 Eylül-20.2 21 eylül bugün yani 376,19 çıktı daha gitmedim doktora son adet tarihim de 19 Ağustos 2 günüm geçiyor hesaplayınca 4+5 haftalık oluyor ama beta normal mi az geldi bana
merveates26 yusracim benimde son adetim 24 Ağustos şuan takvime göre 4 haftalık. Bugün acilde kan verdim beta 1011 çıktı
eslem2121 yusracim betayla hafta belli olmaz ki cnm sat önemli geç döllenme olmuşsa onu bilemem artışların maşallah güzel arrmış sağlıklla kucağına al ❣️
[silindi] yusracim yok yok gayet iyi. Döllenme ne zmaan oldu bilemeyiz. 2 katına çıksın yeter. Her şey sağlıkla ilerler inşallah❤️
yusracim [silindi] inşallah ❤️ daha eşime bile söylemedim bugün söylemeyi düşünüyorum kaç gündür tutuyorum içimde hemen doktora gitmek isticek diye 🤭 yarın gitsem doktora kese görülmez dimi
[silindi] yusracim 1500 den sonra kese görünür diyolar. Bence bekle 7. Haftayı vs kalp atışıyla beraber öğrenirsin her şeyi. Ben 6+4 üm hala hiç gitmedim. 7+2 ye randevum var o zaman gideceğim. Ayrıca nasıl eşine söylemedin , ben ona bile test yapacaktım neredeyse😁😁😁😁
yusracim [silindi] Hahahah çok güldümm 😅 ya söyleseydim hadi bir daha kan ver düzenli artıyormudoktora gidelim sıkıntı var mı diye beni didik didik edicekti. Kimyasal yaşadım geçen sene ordan biliyorum bu sefer söylemedim kesin belli olsun bugünde son kez kan verdim akşam söylerim diye 🤭
yusracim 2kizannesi30 bende ilk oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım adetim geciktiğinden bile haberim yoktu bir an aklıma geldi aaa adet olmamışım diye test yaptım kıpkırmızı iki çizgi bana bakıyordu😂 şimdi 2.yi istiyoruz diye erkenden başladım test yapmaya kan vermeye e sonra da en düşük değerle öğrendim😂
2kizannesi30 yusracim ay ben 2 sinde de bilmiyordum 😁😁İlk kızımda düşük riskim varmış hamile olduğumu bile bilmiyordum hatta boş gebelik ten bile şüphelndiler .2 hafta sonra gel dedi ben 3 hafta sonra gittim kese vardı kalp atışı yoktu zaten hamilelgim boyunca yattım kalp atışını duyunca da yatış verdiler 38 haftaya kadar tuttuk 😁
yusracim [silindi] bak söylediğim gibi eşime söyledi yarın beni götürecek illa doktora ne desem yok içi rahat edicekmiş doktora görününce 😂
[silindi] yusracim sana güveniyorum. Gitmeyeceğim diye diret :) Bu arada bizde durum tam dersi. İlk gebeliğim 7+2 de kürtaj oldu. 2. Kimyasal oldu. Şimdi 6+4 gebeym. Eşime gidelm dediğimde her şeyi toplu görelim varsa var yoksa yol her hafta gerilmeye gerek yok dedi haklıydı😁
yusracim [silindi] ay maşallah ne güzel ya 😂 biraz rahat olsa ne iyi olur direticeğim canım boşyrrw gitmek istemiyorum😂