balarisi06 ben 3senelik evliyim kredi oduyo esim ev aldi tek basina kendi oduyor o yuzdm dusunmuoduk ailesi bebek yapin diodu son zamnlarda yazin ozellikle baski kurdular yapinda yapin snra yasli bi enisteleri vr koyden ario adam bizi de soruo tabi koskoca adam demis halenyok mu ayyyy varya sinir olmustm onlrda hep bizim agzimndn laf almaya calisyodu olmuomu gibisindn pskljmi bozdulardi hormon testi yptrdm gidip gununde adet olurum ben sukur heresy guzel cikmsti bebek sorduklrnda direk zamami var hersy zamannda olur eder diodum laflarni tikiodum kaynnama diodum valla oglun kredi oduyor tek başina kimsenin destegi olmadan cocugun esylri siz alcaksaniz masrflrni karsilayacksnz hemen yapariz ha yok yapmicaksaniz bize boyna bebek bebek demeym demistm snra oldu felan ogrndiler ztn en sonda onlra dedik once benim ailem bildi snra onlr ayarda oldu beni arayip demedn dedi esime laf soktu hemen snraki gnlrde basladi bu ayy bez masraflri olck smdi yok ay battaniye lzm olck bibsuru kuscak cnki fkn benimkin beyninen girmye calisti kiYftlr alincak yk besik alincak billmm ne masrfi btmez demeye annen alir belki dedi besigini fln ypti bnde annmde demistm oda kizim sen bebegi dusun bosvr kendine bak ye ic gzlce ben hersyo hallederim babam yok tek basina 3kiz kardesim var okula gidio hepsi ben borc harc ederm bi sklde oderim ceyizcime bile demisti cinsyt belli olsn butun hersyno ona diktrckti ama simdi bole bsy oldu simdlk kaynna fln bebekle ilgli knsmuo sdce yne olr olr yapiolr gorumce surkli hala olmak istiorum dio bndde ona veriom cevp sende ver bska kotu bsy dyn olursada dicem benim canimi yakmaya kimsenn hakki yoktur