Burnosunn_annesi Bebeğin hemen alacağı emzik önerisi varsa söyler misiniz canlar🥲♥️ bu arada bebeğim 2,5 aylık
Papatya05_ Burnosunn_annesi bibbs markasının yuvarlak uçları var benim oğlum ilk onunla alıştırdım hepsini reddetmişti
hayalperest2310 Burnosunn_annesi biraz geç kalmışsın gibi canım almaz alırsa da meme reddiyle karşılaşabilirsin
staRmama Burnosunn_annesi philips aventten tut wee babye kadar 4-5 emzik denedik hiç birini tutmadı 😮💨
Burnosunn_annesi Deniz12- onun gece olanı var Bir kaç model var acaba hangisi daha iyi siz hangisini kullanıyorsunuz
Burnosunn_annesi Papatya05_ emzik aldıktan sonra memeye karşı red olmadı değil mi Ben uyku getirdiğinde bazen dışarıdayken huysuzluk yapınca vermek istiyorum
Papatya05_ Burnosunn_annesi biz 40 çıktıktan sonra verdik alıştırdık direk tutmadı zaten sonra iki üç emzik denememizde tuttu öyle bi red yaşamadım ama erken verenler yaşıyor sanırım
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi kullandım aşkım ama ben marka kullanmadım normal eczaneden aldım wee baby diye bi marka yuvarlak uçlu olandan meme ucu gibi geçen haftada damaklı emziğe geçtim o da wee baby
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi sen marka mı düşünüyosun Philips aventi duymuştum mamoje var ( ben biberonunu kullaniyorum)
Burnosunn_annesi hayalperest2310 işte ben de ilk 3 ay verilirse meme reddi olur diye vermedim birkaç doktordan duyunca şimdi hangisi doğru 🥲