hohomoromu Elifsaadet Merhaba hep merak ediyorum genelde açılıyor böyle postlar istanbulda devlet hastanelerinde ya da araştırma hastanelerin de detaylı yok mu neden herkes özele gidiyor güvenmedgnz için mi cokta fazla fiyatları benım oldugum sehırde arastırma hastanesi bakıyor ücretsiz 😒
Momma Elifsaadet Ben de özele gidiyorum ama bu adam zaten Acıbademden üniye bölüm dalı başkanı olarak gelmiş prof iyiydi bayağı 👍🏿
Pkzsntrk Elifsaadet bende medifena hastanesine gidiyordum ama mesafeden dolayı özel Tınaztepe hastanesine geçtim ama renkli ultrason zaten benim doktorumun odasında ki ayrıca yaptırmadım fiyat olarak medifema Tınaztepe ye göre daha uygun
Burcumom Elifsaadet ilk bebeğim bu sebepten işinin ehli birine gitmek istedik, atıl beyde yaşı itibari ile tecrübesi çok iy bir perinatalog ve işi ile tanınan bir isim istanbulda, istanbulda olan herkese önerebilirim
Doga_deniz Aseynaa ahmet yalınkaya diye bi perinatoloji profesörüne gittim doktorum tavsiye etmişti çok güzel ilgilendi çok memnun kaldık
Svlyeliraqe Elifsaadet detaylı randevu derken ne için canm kaçıncı haftadan oluyor neler yapılıyor paylaşırmsn
Elifsaadet Svlyeliraqe renkli ultrason normalden daha uzun sürüyor sanırım, tek tek bebeğin organ gelişimine bakıp ölçümler yapılıyor. Ben 20. Haftamda olacağım yaptıracağım zaman. Doktor yönlendiriyor zaten haftan gelince