hohomoromu Elifsaadet Merhaba hep merak ediyorum genelde açılıyor böyle postlar istanbulda devlet hastanelerinde ya da araştırma hastanelerin de detaylı yok mu neden herkes özele gidiyor güvenmedgnz için mi cokta fazla fiyatları benım oldugum sehırde arastırma hastanesi bakıyor ücretsiz 😒
Elifsaadet Momma ben özel e gidiyorum, doktorum orda diye, bide sıra kalmıyor dedi, ondan hemen gün aldım ama uygunmuş baya👍🏻
Yagmrakyldz Esraselcuk yaptırmak için neler gerekli hangi doktora randevu aldın bide kaç gün sonrasına randevu verdiler canım bende dün girdim ama çok memnun kalmadım kanuni hastanesinde
Deletedmom231 Esraselcuk Cerrahpaşa da hangi doktora yaptırdın? Kaç dk sürdü? Ve renkli fotoğraf cd falan verdi mi canım?
Momma Elifsaadet Ben de özele gidiyorum ama bu adam zaten Acıbademden üniye bölüm dalı başkanı olarak gelmiş prof iyiydi bayağı 👍🏿
Cihanberk Bence pahalı, ben Antalyada özel medstar topçular da yaptıracam randevum 9 Mart 165 tl ücreti
Pkzsntrk Elifsaadet bende medifena hastanesine gidiyordum ama mesafeden dolayı özel Tınaztepe hastanesine geçtim ama renkli ultrason zaten benim doktorumun odasında ki ayrıca yaptırmadım fiyat olarak medifema Tınaztepe ye göre daha uygun
minikkelebegimm Esraselcuk kaç dakika sürüyo ilgileniyor mu bende oraya gitmeyi düşünüyorum da bide cd mi yoksa resim mi veriyor canım çok sordum kusura bakma ama nereye gitsem diye bilemiyorum 🤦🏼♀️🙈