tahamommy Blueeberryy o da fazla ciddi kaçıyor diziye artık 😅 peki ya sevtap’ın aile ile uyumsuzluğu 🤣😍
Blueeberryy tahamommy 😂😂 ayy oda var ona kargo geldi yaa dedimki takma popomu aldi acaba almis cidden🤦 apoda yan yan bakiyodu😂😂
Blueeberryy ikiprensesannesi___ ben gecen sezon izlemeye baslamistim zaten pinko fatihin cadi esi falan gecen yil baya iyiydi bu sezon keyfi yok gercekten
ElaEge Blueeberryy tepkilerden dolayı olayı değiştirdiler doğayla firazı yavaş yavaş yakınlaştıracaklar bence ama yine de tebrik ederim ekibi her şeye rağmen kesip biçim yayınladılar bölüm
Blueeberryy ElaEge evet öyle pat diye olunca tepki cok oldu alistira alistira olsaydi bu kadar olmazdi sanki tebrikler gercekten aksatmadilar yayinladilar 😅
tonymontana Blueeberryy hayatimda bu kadar hizli R yapan bir eski kocamdi bir de kizilcik serbosu senaristi😂
tonymontana Blueeberryy ikizler burcuyum ondandir😂 neyse iyi ki pink panteri öldurduler kadin yeni diizde koltuk susu degil en azindan rolu var
Blueeberryy [silindi] aaa simdi farkettim 9 bin kusur yorumun var pembe kalpmi alcan sennn kiskandimm🤣