Blueeberryy Hanimlar izleyen varmi gecen haftaki fragmanda doga firaza sana karsi koymak cok zor diyodu mesajlasiyolardi tepkiler uzerine degistirmisler 😅😅
Annekuzusu123 Blueeberryy artık saçmaladılar ama nursema aldatmayı haketti bana göre 😂oğlan çok seviyordu çocuğu çok ezdi çok reddetti ama yinede saçmaladılar
tahamommy Blueeberryy ay valla ya iyicene yapmacık olmuş zaten izlerken ben utandım 🤣 doğayla sahneleri daha gerçekçiydi hızlı çekim olunca hepsi afallamış yakında izlenmez
[silindi] Blueeberryy ahshhshs ama dediğin fragmanı görmüştüm instada. Firaz’ı doğayla yazmak da ne bileyim yani. Firaz’a namussuzluk yakışmamış shhshshshs
Blueeberryy tahamommy Evet ya pinkoda gitti final yakindir Isılında icten konusmalari beni benden aldi dün 😂😂
tahamommy Blueeberryy ıyyy ışıl hiç deme 🥴 sevdiğim kimse kalmamış dizi de ya bi fatihin saçma hareketlerini seviyorum 😅
Blueeberryy Annekuzusu123 ayy bende oyle dusundum dun bi erkek o kadar asagilanip reddedilirse elbet gozu kayar yani🤦😅 ama doga hic olmamisti zaten 🤣
Blueeberryy tahamommy 🤣🤣 ben cok guldum ya sevmiyorum o sinsiyide 🤣 firazin anasini seviyorum bende bazen cok mantikli konusuyo😃
Annekuzusu123 Blueeberryy o annesi sorduğunda hayallerini kısım varya reddediyor kocasını aşağılıyor o kısımda fazlasıyla hakketmişti zaten adam senden sevgi bekliyor sen ne anlıyorsun yani 🤷🏻♀️
Blueeberryy ikiprensesannesi___ ben gecen sezon izlemeye baslamistim zaten pinko fatihin cadi esi falan gecen yil baya iyiydi bu sezon keyfi yok gercekten
nilsumm Blueeberryy O sırada 3 yıldır başlayan kızılcık şerbeti dizisine benim yeni izleyip başlamam şoku 😅😅
tahamommy Blueeberryy o da fazla ciddi kaçıyor diziye artık 😅 peki ya sevtap’ın aile ile uyumsuzluğu 🤣😍
Seymatrkay Blueeberryy Firaz’in anasını ben de seviyorum da dinleyen kim:) Nursemadan sana karı olmaz dedi. Ee haklı kadın. Nursema çok kaba. Adam sevgi dinleniyor. Adam sen sakrak. Nursemanin sıfatını kim çeker ya 😅