tugcesakir33 dml33 tamam oyle yaparım cnm ben normalde kilo almamıştım 5 ayda 4 kilo su 1 ayda 5 kilo almışım baya kızdı
dml33 tugcesakir33 bndr bir anda almistim onceden iki haftada 1 kiloydu sonra 2ye cikti o sirada seker cikti diyetle 1 kilo verdim bile 😊
Umutbatum Size şunu söyliym kızlar kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama cok dikkat edin herşeye dikkat edin yürüyün diyorlsr ya yürümeyin hunharca ben yürüdüm 30 haftam kadar hiç bişe yoktu bian ds bi sancı neye ugradığımı şaştım 1 gün boyunca aralıklarla geldi sancı meğer servisk uzunlugu kısalmış hafta ileri oluncs da bi mudahale etmediler 2 3 hafta daha içerde tutmamı söylüyorlar 😳
Umutbatum Ve kiloya aşırı dikkat et canım ben 18 kilo aldım doktor ondan da olabilir aşırı kilodan dedi şeker de yoktu fazla yemişim🙈
Umutbatum dml33 aman canım yürüme bende yorulan yorulan yürüdüm dikkat etmedim agrım vardı ben yürüdüm 10.000 adımı geçti herzaman
Umutbatum dml33 sen kaçıncı haftadasın ve ben seni hatırlıyorum eski hesabımdan 😂 bu yeni hesap telefon değişince
Umutbatum 32+4 olduk canım hiç geçmiyor gibi ama cok cabuk geçti bu uygulamayı ilk kullandığımda 2 haftalıktım 🙈 normal mı istiyorsun
dml33 Umutbatum normal istiorm ama suyum az normal olurmu bilmiorm doktorda bisey demedi daha erken dogum olabilir dedi sadece hayirlisi diorm ikisinede hazirladim kendimi 😊
Mommi Umutbatum Dilek hanım nasıl acaba memnun musunuz,ben başka şehirde çalıştığım için son 3 hafta gidicem Mersin’e,su hastanesinde Doğum ücretleri nasıl acaba