raksanayusifova mavisanne0 hurma çocuk salıyo, açılma yapıyo genellikte 38 hafta sonra yenirse kolay doğum olur
Nibozog cyj bel ağrım olmadı ama kasık ağrım 3 ay boyunca oldu zaten bende aşırı uyku yapmıştı hep uykuda geçirdim. Ama her ay döngüsünde karın ağrısı oluyor canım hamilelik boyunca tabii bu kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir.
cyj Nibozog anladımm canımm aynen benimde şuan döngü haftam yarın öbürgün regl olmam gerekiyordu normalde o yüzden ağrılar arttı heralde. Teşekkür ederimmm🙏🏻🥰
raksanayusifova cyj Ben Azerbaycanlıyım, burda doktorlar genellikle 38 hafta sonra bol bol hurma yediriyolar, bayaa açıklık oluyo 1 2 ıkınmada doğuruyosun çocuğu👶💙
cyj raksanayusifova süpermişşş, Allah sağlıklaa kucağımıza almaya nasip eder de inşallaah o günleri de görürüm 😍 Bol nol hurma yerken aklıma siz geleceksiniz inanın😁😍🙏🏻
raksanayusifova cyj İnşAllah canımm, yalnz sonlara doğru yersin, inşAllah sağ salim gelsin bebişlerimiz👶❣
Pink29 cyj evet canım çok normal ılk 3 ay çok ağrıdı benım belim regl ağrısı gıbı ağrılar da cektım ılk 3 ay
cyj Pink29 valla içim rahatladı yaaa ilk gebeliğim insan cidden korkuyor acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var diye çok teşekkürler😍🙏🏻