cyj Merhabalar. Hamileliğimi dün öğrendim 24,79 beta ile. Bugün aynı regl olmadan önce yaşadığım bel ağrım var. Cok fena ağrıyor. Reglden öncede kıvrandırırdı beni. Arada da sağ kasıkta çekilme oluyo sanki. Ama bu bel ağrısı normal mi? Sanırım regl dönemime de yaklaştım hamile olmasaydım yarın öbürgün regl olmam gerekiyordu. (Doktor 4 gün sonra tekrar beta istedi bu arada)
Raincu cyj bende ha oldum ha olacağım derken oturduğum yerden kalkarken bile kasiklarim zorluyordu beni. Hamileliğimi öğrendim sonra.. hatta kasik ağrısı uykudan uyandırıyordu. Normalde adet agrisina o kadar uyanmazdim yani..
Busranur_mnts cyj normal canım çekilme batma ağrı bebek yerleştiği için oluyor bir süre devam eder yukwrı uzanma ağır kaldırma 🥰
raksanayusifova cyj Hayırlı olsun canım, o ağrılar doğuruncaya kadar ara sıra oluyor, ben 26 haftalık hamileyim şimdi sanki regl olucakmışcasına ağrım var. Yinede kontrole git istersen💙
kedili1anne Normal Benimde ilk hamile olduğum ay karnım çok ağrıyordu Regl Ha oldu ha olcak diye bekledim meğer hamileymişim
cyj Raincu yaa evet benimde öyle olduu ya kasıktan ziyade bel ağrısı cok fena. Sadece sağ tarafta bi de. Bebek oraya yerleşti heralde diye düşünüyorum. Kasıkta da sağ taraf ara ara ağrıyor çünkü. Bugün göğüs ağrım da basladı bakalım
Umutlubirkadin Hiç stres yapma canım uzan dinlen Bende de aynisi oldu sürekli adet olacak misim gibi gelirdi şimdi 8 haftalığız
Raincu cyj bel ağrım ilk zamanlar kuyruk sokumu tarafından geldi benim. Sonra eğilip kalkarken haftalarca çektim. Süreç biraz yorucu ama sonu tatlı olacak Allah’ın izniyle. 🌼
cyj raksanayusifova çok teşekkür ederimm😍🙏🏻 Ya doktor henüz gelmene gerek yok dedi tekrar kan vermemi istedi 4 gün sonra, ona göre muayeneye çağıracakmış 😔
cyj Raincu inşallahh çok teşekkür ederimmm🙏🏻🌸 Benim de eğilip kalkarken daha çok sızlatıyor ama sadece sağ tarafta ağrı. Regl olcağım zaman da aynı böyle olurdu. Gebeliği erken öğrenmek gerçekten stresliymiş ya🙃
raksanayusifova cyj anladım canım, ama üzülürsen bebekte üzülür, kötü düşünmek kendini yormak olmaz. Birde asla ağır hiçbirşey kaldırma sadece uyu beslenmene dikkat et, hurma asla yeme❣
cyj raksanayusifova çok teşekküürr ederimm tavsiyelerin için canımmm hurmayı bilmiyordum ve cok severim iyiki söyledin😂🙏🏻 zaten uyumamak ne mümkün hep bi yorgunluk hakim🙃🧡
raksanayusifova mavisanne0 hurma çocuk salıyo, açılma yapıyo genellikte 38 hafta sonra yenirse kolay doğum olur