betulmommy mom28_ pcos ve sperm azlığı, kendiliğinden olur dediler olmadı özel bi doktorda yaptırdık tuttu şükür. Hiç stres yapmadım çalısıyorum kafama takmadım
mom28_ ilkiminannesi 5 gün bende bugun kontrole gittm igneye devam dedi yarın cetrodite igneyede başlayacağım size verdiler mi o igneden
ilkiminannesi mom28_ evet yarın son canım benim her ikisi de pazartesi kontrol var ya çünkü. Döngümün 11. Günü bu arada Eğer pazartesi istenilen olgunlukta görülürse e2 değerine göre çatlatma iğnesine karar verilebilir ve çarşamba opu olabilir
mom28_ ilkiminannesi aramızda 1 gün var salı benimde son galiba perşembe toplama olur sanıyorum iletişim halinde kalalım merak süreç boyunca
ilkiminannesi mom28_ benimde çarşamba olabilir opu yarın doktor bir şeyler söyler artık çok heyecanlıyım
mom28_ ilkiminannesi maşallah 🧿 bende yarın gidecegim bugun hangi igneleri dedi çatlatma iğnesi mi verdi sadece
ilkiminannesi mom28_ bugün bir tane cetrocide yaptık canım . Çatlatma iğnesi Gonapeptyl dedi ama e 2 değerine göre Ovitrelle da yapabiliriz bakalım kan sonucunu bekliyoruz
mom28_ ilkiminannesi inşallah normal gelir sonucunuz hersey olumlu ilerler emeklerinizin karşılığını alırsınız ilaçlarımız aynı sizi bir gün arayla takip ediyorum
mom28_ ilkiminannesi evet baya yüksek degeriniz diger ay transfer olursunuz herhalde vardır bundada bir hayır muhakkak doktorunuza güvenin ohss falan olmazsınız olmayız inşallah bende ondan korkuyorum
ghostty ilkiminannesi bu ay düşmesi için size ilaç verirler. Diğer aya kadar hem göbek kısmınız da dinlenmiş olur. Transfer sonrası iğneye devam ediliyor.