Dunyammmmmmm Ghayekan lanolin aldım canım kesinlikle olmalı bence tüm Doğum yapan arkadaşlarım tavsiye etti
Dunyammmmmmm dlkzfr sütyen ihtiyacı mutlaka oluyor ya. Benim atlet gitme alışkanlığım yok o yüzden sütyen aldım
Dunyammmmmmm NeeSalman ay ne güzel canım ya gözün aydın çok sevindim senin adına 🥰 darısı başımıza inşAllah 🤲🏻 37+2 olduk çatı muayenesi yapıldı bugün. Doktor kemik biraz önce normal yapabilirsin ama biraz zor olabilir dedi. Gözüm korktu açıkçası 🙄
Ahsenveannesi Dunyammmmmmm herşey hazir da ortada gelen giden yok 39 olduk bugün bebegin basida 2 hafta onden gidiyor normal olacak mi olsa nasil olcak kafamda deli sorular
Dunyammmmmmm Ahsenveannesi çatı muayenesi oldu mu bi engel var mı normale günü gelmiş artık ☺️🤗 hayırlısıyla al kucağına ☺️
Tospik Dunyammmmmmm doğru dedin valla gelmez diye diye gecti 12 günüm kaldi şimdi de gün geçmek bilmiyor canim 😅 herşey tamam birtek oğluşum eksik hepimizinki saglikla gelsin inşallah 🤗
Ahsenveannesi Dunyammmmmmm cati muayenesi oldum evet catim da biraz basıkmis ama doktor normal olur dedi persembe tekrar gidicem ama insallah gelmis olur o zamana
Aslksp Dunyammmmmmm Mart'a girince heyecan kalp çarpmaları başladi😍 normal doğumu çok istedim ama bebişim aylardır ters ve dönmeye de artık niyeti yok gibi. 19 mart 39+4te sezeryan günümüzü aldık o güne kadar bir sürpriz yapmazsa sezeryan mecburen🤔
dlkzfr Taila ben de böyle olsun istemiyorum 😁 Sanki zoraki bi isim koymuşum gibi. Sonuçta ömür boyu ismini taşıyacak. İsim koyma işi çok zormuş gerçekten ☺
Taila dlkzfr valla çok kararsızlık yaşayınca hiç bir isme alışamıyor insan canım bian evvel karar vermek lazım ben Ahunuru kabullendim anlamıda güzel 👍 bir aksilik olmaZsa adı ahunur kuzumun 🥰
Feelina 39+1 im şuan ne sancı ne bişey var doğum ne zaman hiç konuşmadım doktorla. 41. Haftayı doldurunca mı günüm doluyor 40+6 falan mı bilmiyorum... Zamana bıraktım biraz doğum yapacağım gerçeği korkutuyor sanırım. Doğum normal gözüküyor rahim boyu suyu haftası vs herşey iyi Allah ıma çok şükür nazar değmesin 🙏 Kız çocuğu eksik etek derler bide 😊⌛
Yalinn8 cigdemg5 37 yiz,benim de ters, zorunlu sezeryan olucam 8 gun sonra, kafasi sag gogusun altinda, topalndikca agri da oluyor, sanci da var bakalimm insanllah beklesin su 8 gunu dee
Aslksp Yalinn8 aynısı bizim de canım beni anlatmışsın dönecek gibi değil artık 19 mart sezeryan günü mecburen 😔