Basakaya Bugun tam 37 haftaligim. Salı gunu gittigimde doktor bebek aşağı inmis kafasi yerleşmiş dedi. Bilmiyorum ama ne zaman gelir son 21 gözüküyor 🙏🏻👼🏻
Zeyserem 18 gunumuz kaldii herseyimiz hazir allaha sukur. Pazartesi cati muaynesi var suana kadar normaldi hep insallah hakkimizda hayirlisi neyse o olsun hepimizin benim ars ara sancilarim oliyor gecen hafta da nstde sancim cikmisti doktor yuruyuslerimi kesmisti dinleniceksin dedi ama ben yurudum temizlige yardim ettim 😂
Memmedova 38+2 olduk tam tamina 1 haftadır yalanci sancilar bel ağrisindan bıktım yaa 😑her gun yatiyorum kalkip bir iş yapamiyorum gerrcek sancin gelince galibe acille 🚑gidicem doktora😁
Nursah2427 Zeynepdgdln benımde bel ağrım var çatı ağrım yürüyorum çok bide plates topunda zıplıyorum😂
Ghayekan 35+5 ‘teyiz bizde.hepimiz için zor bir süreç.ha gayret.daha dip temizliğe başlanmadı.biraz daha geçsin diyorum.çantalar hazır birtek.süt arttırıcı çaylardan neler aldınız kızlar?Birde meme ucu kremi?
dlkzfr Ghayekan ben krem almadım. İhtiyaç olursa almayı düşünüyorum. Benim şu an için tek tereddüdüm emzirme südyeni mi emzirme atleti mi ya da hiçbiri mi 😂
Dunyammmmmmm Ghayekan lanolin aldım canım kesinlikle olmalı bence tüm Doğum yapan arkadaşlarım tavsiye etti
dlkzfr Taila bizim de aklımızda ve gönlümüzde olan isim Azra ama anlamından ötürü biraz tereddüt ediyorum. Baktığım ve fena değil olabilir dediģim isimler Aybüke Melis Işıl Hale Hazal
Taila dlkzfr bende şimdi Ahunur diye içime sindirmeye çalışıyorum sürekli sesleniyorum kendi kendime alışayımda birdaha değiştirmeyeyim diye hem anlamı çok güzel hemde çok bıktık bu isim konusundan 😔 çocuğum adsız doğacak nerdeyse ahunur olsun bari 🤷🏼♀️
dlkzfr Aleynaabirke bizim de martın sonu nisan başı gibi duruyor ama sezeryan olabilirim. O yüzden tarih belli değil 🙄
Dunyammmmmmm dlkzfr sütyen ihtiyacı mutlaka oluyor ya. Benim atlet gitme alışkanlığım yok o yüzden sütyen aldım
NeeSalman Zeynepdgdln ağrı sancı çekmiyordum açıkçası sadece vajinamın içinde batmalar oluyordu. Dün bu arada bu yorumu yaptıktan sonra kontrole geldim ve 6-7 cm açılmam olduğunu öğrendim ve 5.45’te doğurdum 😍
Dunyammmmmmm NeeSalman ay ne güzel canım ya gözün aydın çok sevindim senin adına 🥰 darısı başımıza inşAllah 🤲🏻 37+2 olduk çatı muayenesi yapıldı bugün. Doktor kemik biraz önce normal yapabilirsin ama biraz zor olabilir dedi. Gözüm korktu açıkçası 🙄
dlkzfr Taila ben de böyle olsun istemiyorum 😁 Sanki zoraki bi isim koymuşum gibi. Sonuçta ömür boyu ismini taşıyacak. İsim koyma işi çok zormuş gerçekten ☺