ozge1001 [silindi] ben kullandım rengi değişmiş galiba bu renk değildi 😅 pcos yok bende ben yumurta kalitesi için kullanmıştım gğnde 1 kere demişti doktorum
mother2 [silindi] etki almak istiyorsan iki ben öyle yapıyorum mide bulantısı yapıyor tok iken al ben 3 ay oldu baslayali
[silindi] Kızlar kapsüller çok büyük ilk defa kullanılıyorum doktor bana nasıl kullanacağımi söylemedi Günde 1 defa mi kullandiniz kullananlar
[silindi] Blueeberryy hayır canım sadece kaşeleyip imzaladı eczaneden de eşim aldı da sormamis onlarda söylememiş galiba Chatcptye sordum diyor sabah aksam ama ilk defa kullanılıyorum kapsüller çok büyük 😂😂 gözüm korktu 😂😂😂
[silindi] Blueeberryy üstünde 2×1 yazıyor günde 2 defa mi demek acaba,😂 bu cahillik başıma bela vjdifjfjfj
Sibel_72 Hemen hamile kalacaksın ;) ben öyle kaldım çünkü bide bu halı kullanınca tavuk eti çok tüketme hata hiç tüketme kırmızı ette fazla tüketmen yoğurt yumurtada çok yeme hormonları yükseltiyormuş benım eczacım böyle söylemişti
Kelebekkkk34 Sibel_72 diyetisyenim bu hapı önerdiğinde tavuk et falan yasaklamadı aksine diyet listesine kendi ekledi
[silindi] Sibel_72 Senin ağzın bal damli 🥰😂 İnşallah dediğin gibi hemen olur çünkü olmzsa rahim filmine koşuyoruz Kırmızı et çok sevmiyorum tavuk etide aşırı yemem yumurtada fazla tuketmiyorum yoğurtta iki kaşık yesem bişey olmz dimi 😅
[silindi] Kelebekkkk34 canım sende daha öncesinde kullandın mi faydası oldu mu yumurtlama yada adet düzeni icin 💖