Gamzee__ 3bebem haftaya yani 6 haftalık oldugumuzda kalp atışı için cagırdı kalp atışını duymazsak kesin boş gebelik diyip beni üzecek bugün bile bir şey yoktu evham yaptırdı
3bebem Gamzee__ 6 da duyamaya biliriz beni doktor kalp atışı için 7 de çağırdı ama 6 da yani pazartesi dayanamayıp bi gidicem muhtemelen de duyamıycam zaten sabırsızım ondan gideceğim ama özelde devlette 7 de çağırdı ama gel gör ki ben dayanamıyorum
Pirildak 3bebem yolk veya sac gorundu mu? Kese kac mm? Benim yolk ve sac var veya yok demedi haftana gore geride dedi sadece
3bebem Pirildak hayır yolk görünmedi sadece kese görüldü ama geç döllenme olduğu için tarihinle tutmaması çok normal dedi yarın tekrar gideceğim
Pirildak 3bebem bana da gec dollenme olabilir dedi fakat ben yumurtlama haftami hissettim jel gibi seffaf akinti gelmisti… umarim bebisimiz bizi uzmez kendini gosterir artik
3bebem Pirildak inşallah biran önce yarın olsun gideyim istiyorum yani belki kalbini dinleyemem duyulmaz ama en azından yolk kesesi veya kalp atışı görülür Nebilim aşırı heyecanlıyım
akkoyun21 Gamzee__ geç döllenmeden kaynaklı bir durum bende 7 haftalıkken 6 haftaya düşürdü doktorum adet tarihimi değiştirdi her hangi bir sorun teşkil etmiyor yani rahat olabilirsiniz
akkoyun21 Kalp atışı normalde 6. haftada başlıyor 8. haftaya kadar da olabilir bunu dert etmeyin herşeyin hayırlısı olsun