Gamzee__ Kızlar kesem haftamla uyumlu değilmiş haftasına göre daha küçük bir keseymiş bu durum nasıl bi sorun oluşturur . Bebek ve kalp atışı henüz yok haftaya inşallah
3bebem Gamzee__ geç döllenmedir son adetime göre 7+4 ama kesem 5+5 hafta ile uyumlu canım öğrendiğimde 5+2 di 🥰
Bmelekkk Gamzee__ merhaba bende tüp bebek ile hamileyim ilk zamanlar kese ölçüsüne göre hesap yaptik çünkü son adet tarihi ile uymuyordu sonradan uyum sağladı
eminedg1 Bizimde şu an 11 haftalık olmamız gerekirken bir hafta geriden geliyoruz geç döllenme kaynaklı Herhangi bir sorun olduğunu söylemedi doktorumuz
Gamzee__ YyyyYasemin sağ olun bilgi için kafam biraz rahatladı bizimde öyledir inşallah bi sıkıntımız yoktur
Bmelekkk Gamzee__ yok canınızı sıkmayın haftaniz daha çok küçük , Allah’ın izniyle güzelce büyür bebiş 😍❤️
Pirildak 3bebem yolk veya sac gorundu mu? Kese kac mm? Benim yolk ve sac var veya yok demedi haftana gore geride dedi sadece
3bebem Gamzee__ kesinlikle öyle canım zaten daha doktor ne görmeyi planlıyormuş oğlumun kalp atışını 7. Haftanın sonunda duymuştum onuda vajinal duydum karından hala duyulmuyordu 😌 amin hepimizin inşallah 🥰
Gamzee__ 3bebem haftaya yani 6 haftalık oldugumuzda kalp atışı için cagırdı kalp atışını duymazsak kesin boş gebelik diyip beni üzecek bugün bile bir şey yoktu evham yaptırdı