esmaa535353 Kalbimde evet agirlasmadan yapmak lazım bide benim erken doğum riskim var inşallah zamaninda sağlık afiyetle kavusuruz hepimiz
Elif3419 Kalbimde evet doğum şeklin belli mi ben sezeryan olucam daha önce operasyon geçirdiğim için normal doğuma uygun değilim🫠
Kalbimde Annebus oy maşllah canım az kaldı artık dayanmaz Rabbim sağ sağlim kıcagımıca almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️❤️
Nartanemmm Kalbimde yarın 34 haftalık oluyorum, yıkama işlemi bitti akşam ütü yapacağım, yavaştan küçük valiz hazırlayacağım, kıyafetleri valize hemen koymayacağım hava alan hurcta gardolabında dursun diyorm
Kalbimde aybalasmom ya bende hazırlamak istiyorum dolabını yerleştirmek yıkamak ama diyorum ki acaba durdukça arabasız kaldıkça kokarım diye
Kalbimde Elif3419 canım normal istiyorum ama taşikardi var bende ritim bozukluğu nabxım bazen çok yükseliyor doktorum kardiyoloji normal dopum için uygun görürse o ne derse ona göre dedi çarşambada randevum var kardiyolijiye
aybalasmom Kalbimde bekledikçe ağırlaşırsınız. Ben kıyafetleri 28-29. haftada hallettim yavaş yavaş yaptım
Elif3419 Kalbimde hakkında en hayırlısı olsun canım sezeryan konusunda çok göz korkutuyorlar ama sezeryan düşüncesine çok alıştım normal doğum olursa zorlanırım bende😂
Mrvmrv78 Kalbimde artık zorlanıyorum hemen yoruluyorum biran önce zaman geçsin istiyorum 🙂 hastane çantamız hazır odası yapılıyor 🙂
Kalbimde Mrvmrv78 oh oh maşallah as kaldı canım Rabbim sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip eylesin inşallah
esmaa535353 Kalbimde şuana kadar 22 kilo aldım diğer hamileliklerimdede çok almıştım ama hemen gitti inşallah bundada önce sağlık afiyetle kavusalim sonra verilir kilo ama açık baya 🙈😅
Mrvmrv78 Kalbimde 2 hafta önce şiddetli böbrek ağrısıyla hastane de yatışım oldu böbreklerimde genişleme olmuş hamilelikte olabiliyormuş şuann çok şükür o zaman ki gibi kötü değil ama ara ara yine yaşıyorum
Ehjfjsjs Kalbimde 31 oldum bugün hareketleri hafifledi gibi geceleri daha çok hissediyorum . Kıyafetleri yıkandı asıldı bez ıslak mendil herşey hazır sadece hastane çantası yapicam oda 4 Ekim’de kontrol var 33 oluyorum o zaman dönüşte hazirlicam