Papatya05_ Ecrin_47 17+5 oğlum anaokuluna gidiyor grip olmuş babada bulaştırdı sanırım hapşırıyorum başım ağırıyor falan onun dışında şükür ara ara bulanma ve öğürtme oluyor
dilantasdemirr Ecrin_47 14+2 olduk bizde çok şükür. Koku hassasiyetim son bulursa her şey daha güzel olacak 😅
kartanesi___ Ecrin_47 3 haftadır 2. trimesterdayız çok şükür enerjim yerine geldi, koku hassasiyeti bitti, mide bulantısı bitti😂gebeliğin balayı dönemine hoş geldinnn
Ecrin_47 Papatya05_ hiç sorma bizde yani durumdayız bn kıreşe verdim kizmi çıkacağım diye hamile olduğumu öğrendim iş falan hikaye oldu 🤣🤣 kızım da kaptı şifayı doktor antibiyotik verdi ona bir an önce ileşsinler yoksa bizde ileşmeyiz 🤧
Ecrin_47 kartanesi___ maşallah bnde 10 haftalıkken itibaren baliyina girdim sanki hamile değilim isanin psikolojisi bozulur 😂 belirti oluyor niye oluyor diyoruz geçiriyor neden bur şey mi oldu diye endişeleniyoruz ah ah anne olmak hiç kolay değil 🥹
kartanesi___ zeh6363 Ben de geçeceğine asla inanmıyordum. Artık hep öyle kalacağımı sanıyordum ama geçiyor
sadecebuss Bugün 15 haftalık olduk. Birkaç gündür şiddetli baş ağrısı çekiyorum öğlen başlıyor akşam yatana kadar. Bir tanıdığımda da varmış ama o grip şu an. Sizde de var mı
nurandogannn sadecebuss benimde mide bulantım geri geldi 17. Haftaya gircem grip gribiyim ama değilim de gibi çözemedim ve korona şuan artmış durumda dikkat edelim 8 aylık yiğenim korona olmus 🥲