Papatya05_ tazenne 17+5 bu hafta içi doktora gittim cinsiyetimiz kız 🌸💕 bulantı ara ara devam bide grip oldum onun dışında iyiyim elhamdülillah
mrs_mert tazenne 16+4 oldu bugün bebişim 🐒 daha cinsiyet öğrenemedik ya bi ben kaldım heralde bu haftalarda çocuğun cinsiyetini bilmeyen 😅
lux38 tazenne bizz tam 16+0 im son adet 31 Mayıs anı hareketlerde kasik batması ve hazımsızlık mevcut
asellim143_ tazenne 16+1 bulanatilarim 13 haftada geçti şuan bı skntim yok çok şükür ama daha cinsiyeti ogrenmedik
tazenne gulugur Vallahi bugün devlette biri kız dedi ama bilmiyorum ya çok inanasım gelmedi özele gidince bakacağım
bsrayksl2 16+0 😍 şuan yemek yeme sonrası sürekli hazımsızlık yaşıyorum onun dışında güzel. 2li taramanın gününü geçirdim 3lü gel dedi doktor gidip gitmemek arasında kararsızım sizler yaptırdınız mı kızlar ?
Elis27 bsrayksl2 3 lu kesinlikle yaptırmayın sonucun yanıltıcı çıkma ihtimali çok yüksekmiş cnm 2 li dışındaki testlerin hiç birini onermiyorlar genelde. Aslında ikili bile yanıltıcı etkisi yüksek ama diğerlerinden daha iyi deniyor
Papatya05_ bsrayksl2 fetal dna yaptırdık biz ben bu tarama testlerine güvenmiyorum o yüzden yaptırmadım
tazenne bsrayksl2 şahsen ben 2li de yaptırmadım. Kesin tanı değil biley değil. Detaylı ultrason da var zaten orda da görünür bişey olursa. Dün doktor dedi 3 lü yaptrcan mı. 2 liyi yaptrmadım 3 lüye de gerek yok dedim
bsrayksl2 Elis27 zaten detaylı ultrason yaptıracağım birkaç hafta sonra üçlüyü yaptırmaktan da vazgeçtim kafam zaten karışıktı net bir bilgi olmadığı için yaptırmak da istemiyordum açıkçası böylelikle vazgeçmiş oldum🤲🏼 inşallah hepimiz sağlıkla kucağınıza alırız bebeklerimizi😇