ikiprensesannesi___ canakkale17 bizde aynı durumdayız ama daha özel’e gitmedim biri 16 . Haftada erkek dedi 21 haftalık gittim net değil ama%60 kız dedi öyle arada kaldım bende
egeansea canakkale17 11.hafta ve 14 tahmin yapilir sadece kesin olmaz. 16’da baktirdiginizda artik biraz daha net olur
semauckun canakkale17 Merhalar çomü’ye mi gidiyorsunuz? Hangi doktora gidiyorsunuz ve memnun musunuz?
Aloska canakkale17 14. Hafta biraz erken gibi kesinlik konusunda balım bizimki 22+5 de kesinleşti ortalama 18-24 hafta arası kesin diyorlar genelde 🩷
Hazalert canakkale17 nasıl bu kdr erken cinsiyet söyleyebiliyorlar yaaa benim devlet hastanesi doktorum 17.haftada erkek dedi ona da kesin konuşmadı bende detaylıyı beklemiştim o sebeple bence detaylıya kadar pek güvenmeyin derim
Ervahayal canakkale17 benim bebeğimede 11 haftada özel doktor kız dedi 18 .haftada aynı doktor özel erkek dedi erkek olduğu kesinleşti neden yanılıyorlar anlamıyorum
Farida_Aliyeva_ esirtu ilk özelde erkek denilmişti 18 haftalık devlet kız dedi detaylı için özele gitdim kız olduğu kesinleşti