canakkale17 Merhabalar 11+0 Hafta Devlet Hastanesi Kadin dogum %90 Erkek💙 dedi 14+4 Hafta Arastirma Hastanesi docent prof doktor Kesin Kız❤️ dedi kime inanacagimi sasirdim , sizin fikriniz nedir yorumlarinizi bekliyorum
humahmet canakkale17 benimde ilk gebeliğimde öyle olmuştu, 11-12 haftalarda tahminlerde yanılma oluyor 14-16 üstü haftalarda daha net görüyorlar cinsiyeti
gecegunduz canakkale17 ben erkeğe benzettim ama 11. Hafta zaten tahmin yapabilmek için çok küçük şu an daha iyi tahmin yapılabilir
Farida_Aliyeva_ canakkale17 12 haftalık erkek denilen bebeğim 18 haftada kız denildi 22 hafta detaylı ultaronda kız olduğu kesinleşti😃🥰
mcrukiye @canakkale17 cnm valla benimde öyle oldu ben 24 haftaya kadar kız biliyorduk ve 24. Haftada doktor erkek dedi şok oldum gelecek ay bir daha gidicem bakalım bu sefer ne diyecekler 😅
H_selooo canakkale17 11 haftada yapılan tahmin ne kadar doğru olabilir sence ilerleyen haftalarda bir daha git istersen
elinaz1 canakkale17 14. Hafta da erkek 16. Haftada kız denildi ayrıntılı usg yi bekliyorum 🫠 sağlıcakla gelsinler yavrucaklar