_nejla_ azra19 elinizde ovulasyon varsa onuda yapabilirsiniz oda koyulasiyosa hcg de koyulasiyodur. Ya ben meraktan gunde iki kere yapmisligim bile oluyo test 😅 ama siz dayanabiliyorsaniz yapmayabilirsiniz 😅
Dryakbts _nejla_ kuzucum bugün negatiftim ben 😞 bu invotia ovulasyonun içinden çıkıyor ya gebelik testi onunla yaptım negatifti. Allah senden razı olsun merak edip sorduğun için
azra19 _nejla_ sabah yaptım aynı marka test negatıf canım regl gununu bekleyip awox ve prodoctorla yapcam
Dryakbts _nejla_ bugün denemedim canım az önce kahve ve çay içtim😂 2 saat sonra denerim ovulasyonuda. Yada dikkat etmeden yapsam olmazmı acaba
_nejla_ Dryakbts sivi alimi cok etkiliyo canim Lh testini o yuzden biraz bekle zaten saat 2 3 gibi yapinca daha net cikiyo o zaman yap insallah vardir ikinci cizgi 🤗 bende Lh yapiom ama yumurtlama bekliyorum daha.
Dryakbts _nejla_ tamam kuzum. Yaa inş sende güzel haberler alırsın canımm inan hepimize çok dua ediyorum. Elhamdülillah bir evladım var Rabbim o duyguyu tattırdı hiç tadmayanlara rabbim bir an önce sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Dryakbts @azra19 @_nejla_ Kızlar elendim. Şimdi regli oldugumu gördğm😞 takvimim iyice şaştı artık çok erken oluyorum