Yavuzzynpmhra Ben bugün doktorumdan gün aldımmm , daha çok varmış gibi geliyor ama🤭 sizlerde durum nasıl 😊
Zeynepackgz Yavuzzynpmhra neresi çok kız haftaya cumartesi😂 bnde haftaya Çarşamba ama bn korkuyorum o yüzden çok az geliyor çok hızlı geciyor
1prensaannesii Yavuzzynpmhra salı günü 23 Nisan sabah 6 buçukta doğumhanede olucam kızıma kavuşuyorum 🙈
Yavuzzynpmhra Zeynepackgz bacım senin yakın benim uzak gibi geldi şimdide bana 😂😂 Bende korkuyorum. Senin ilk mi
Namia Yavuzzynpmhra evet az kaldıı 🥰ama doktor bana gün vermedi sadece 2 haftan var dedi normal doğum
1prensaannesii umynurr 37+6da verdiler 38+3 ten sonra alıyoruz genelde dedi dotkorum anestezide. 3 hafta 1 ay sonra gün verdi
Yavuzzynpmhra umynurr buda gebeliğe göre değişiyor bence☺️ bu 3.gebeliğim, 37de gün belirleriz demişti 37+1dim günümüzü belirledik sonunda😀 İkizlerimde 36da gel bir bakalım ama hazırlıklı gel demişti, doğuma almıştı🫠
Yavuzzynpmhra Byza124255 soruyu tam anlayamadım. Bugün 37+1dim doktorum günü verdi. Anesteziye uğra gitmeden dedi, ama anestezi dr u yoktu beklemek istemedim. Doğum yapcağınız gün 1saat önceden gel anesteziye uğra dedi
umynurr 1prensaannesii yani dogum 37 haftadan sonra oluyor anladigim kadar oncesi olursa skntili degilmi saglikla gelsin bebisiniz🌸