minikari aşkım ben sadece ilk 6 ay için alışveriş yaptım mayıs sonunu çıkartacak kadar haziranda havalar ısınıyor zaten gelişimine göre yazlık alışveriş o zaman yapacağım mevsim mevsim ilerliyorum ben yani doktorun dediğine göre bacak boyu 1 hafta önden gidiyormuş yani yenidoğan kıyafetleri çok kısıtlı süre için giydirilecek büyük ihtimal 2 tane 10 lü hastane çıkışı aldım 7-8 adet 5 li hastane çıkışı aldım 8 tane beyaz çıtçıtlı zıbını var bunlar kısa kol evde giydirmek için uzun kol dışarıda giydirmek için 2 tane banyo havlusu var 2 tane emzirme önlüğü var 2-3 tane yeleği var 1 tane kalın battaniye 3 ince müslin 2 kalın müslin battaniye 2 penye battaniye 2-3 adet fermuarlı tulum 2-3 adet normal tulum özellikle kış bebeklerinde fermuarlı tulum çok rahat oluyormuş 1 tane kalın peluş tulum aldım kış ayında olacağımız için her dışarıya çıktığımızda onu giydirmek için 2-3 patik 5-6 adet çorap bolca ağız mendili 5 tane yaka önlüğü omuz örtüsü aldım ben kustuğunda kendi kıyafetimiz kirlenmesin diye hatta sana fotoğraflı da atayım direk bak