Gokturkmom_ Allahneverdiysee çok haklısınız büyük hayal kırıklığı gerçekten.Artımed yalancı pozitif veriyor diyorlar ama ben oğlumu o testle öğrendim mesela neye göre değişiyor keşke bilebilsek
Allahneverdiysee Gokturkmom_ bence önüne gelene pozitif verdiği için hamieyseniz de değilseniz de pozitif çıkarıyor gebe olanlar şanslı oluyor :)
momof3 Allahneverdiysee Ben de sözde en güvenilir markalar olan awox,laboquick ve predictor’de silik çizgi görüp kan verdim negatif hamile değilmişim.Artık hiçbir teste güvenim kalmadı
Allahneverdiysee momof3 belki de kimyasal gebelik geçirmişsindir . İnşallah en kısa zamanda nasip eder allah kucağına almayı 🥰sağlıkla
Papatyaaam1 Gokturkmom_ bazen ıdrarda çıksa da kanda çıkmıyor ben yaşadım aynısını testler pozıtıftı kanda 0.20 çıktı ama suan 7 aylık hamıleyım
Gokturkmom_ Papatyaaam1 Kan en net öğrenme yöntemi.Erken vermiş olabilirsiniz ,geç döllenme olabilir vs vs
_nejla_ Papatyaaam1 ben anlamiyorum testlerin hassasiyeti 10 25 filanken nasil silik cizgi cikip kanda 0 oluo 🤷🏻♀️
Papatyaaam1 Gokturkmom_ aynen öyle çünkü dedıgım gibi ben innovıtayla yapmıştım adete 13 gün vardı daha sonra hemen kan verdım çıkmadı kanda 4 5 gün bekledım bu arada yıne testlerı yaptım hepsı yıne pozıtıftı sonra kan verdım 383 müydü neydı beta
busbus2025 Allahneverdiysee testin sonucuna beşinci dakikadan sonra bakıyorsan bütün testler silik pozitif çıkar ilk 5 dakikada pozitif çıkıyorsa o zaman test pozitiftir. Ben de birkaç defa aldandım sonra bu süreye dikkat ettim