Allahneverdiysee Bundan önce de 4 tane yaptım onlar da silikti dün ve bugün yaptığım 4 test bunlar da silik testlerin hepsi mi silik olur ya . Bence yok gebelik henüz erken ama en azından koyulaşma olurdu
Allahneverdiysee Allahneverdiysee test markaları novachek , nimo , days doktor hepsinden 2 kere falan yaptım hep silik bazısı bi tık daha koyu bir de hemen çıkıyor çizgiler
lilyum_ Allahneverdiysee bu ay arkadaşım da bu olayı yaşadı. Farklı markalarda 3 test yaptı hepsi silik pozitif ama kan negatif çıktı. Bizde şaşırdık. Testler bu aralar hep bozuk üretiliyor galiba
Allahneverdiysee Allahneverdiysee belirtim yok aslında birkaç şey dışında. Önceki gebeliğimde akıntım çok artmıştı şimdi akıntım yok sağ kasığımda hareket ettikçe hafif kramp ve seğirme oluyor
momof3 Allahneverdiysee Ben de sözde en güvenilir markalar olan awox,laboquick ve predictor’de silik çizgi görüp kan verdim negatif hamile değilmişim.Artık hiçbir teste güvenim kalmadı
Papatyaaam1 Gokturkmom_ bazen ıdrarda çıksa da kanda çıkmıyor ben yaşadım aynısını testler pozıtıftı kanda 0.20 çıktı ama suan 7 aylık hamıleyım
Allahneverdiysee efnanhiraa biliyorum yalancı pozitif çok oluyor ama tüm testlerinde mi eminim 10 tane yapaam 10u silik çıkaracak şikayet etmek gerekiyor
Gokturkmom_ Allahneverdiysee bu şekilde süreç sizi çok yıpratır adetiniz geçince daha iyi sonuç alırsınız 🙏🏻beklemek zor ama bu şekilde stres yapmak da zor 😬
busbus2025 Allahneverdiysee testin sonucuna beşinci dakikadan sonra bakıyorsan bütün testler silik pozitif çıkar ilk 5 dakikada pozitif çıkıyorsa o zaman test pozitiftir. Ben de birkaç defa aldandım sonra bu süreye dikkat ettim
efnanhiraa Allahneverdiysee banada oldu 5 farklı marka ile yaptım 6 si artimed kasetti onda daha netti günüm de regl oldum softech nimo days docktor artimed proclinic bunlar da var yalancı pozitif ben o yüzden awox prodocktor alırım predocktor iyi
Allahneverdiysee Gokturkmom_ stres yapmıyorum aslında sadece çok meraklıyım planlı değil zaten .ilk gebeliğimde tek seferde hamile kalmıştım şimdi de acaba mı diye erkenden test yaptım bir de röntgen çekilecektim o yüzden . Yoksa stresli değilim sadece gerçekten isteyen insanları düşünüyorum bu yalancı testlerle hayal kırıklığına uğruyorlar
Gokturkmom_ Allahneverdiysee çok haklısınız büyük hayal kırıklığı gerçekten.Artımed yalancı pozitif veriyor diyorlar ama ben oğlumu o testle öğrendim mesela neye göre değişiyor keşke bilebilsek
Allahneverdiysee efnanhiraa evet çok duydum o markayı regl günüme kadar bekleyeceğim başka marka almayacağım eczanelerde satılmıyor çünkü
Allahneverdiysee sym_yc acille falan uğraşmak istemiyorum zaten kan değerlerime baktıracaktım aile hekiminde baklırken beta da istedim yoksa özel olarak gidip baktırmadım