Burcukayram İki hafta önce 6+3 olarak embriyo boyutu ölçüldü doktorum 1 ay sonra gel dedi çok uzun bir zaman gibi geldi normal mi 1 aylık süre
Gokturkmom_ Burcukayram Hayır ayda 1 olması normal 34.haftamdan sonra 2 haftada 1 gittim sonra her hafta gittim 💓
aryabe Burcukayram Ben baştan beri 2 haftaya bir gidiyorum. Ne olur ne olmaz, kalp durması gibi korkularımdan dolayı. Genelde doktorum da o şekilde ayarlıyor
Sevgiiss Burcukayram beni 4 5 6 7 haftalıkken ne zaman gitsem 1 hafta sonra gel dedi dün gittim 7+3 3 hafta sonra gel dedi ama ben 2 hafta sonda giderim
Miniginannesiiii1111 Gokturkmom_ merhahaba ne zaman sonra her hafta gittiniz acaba 30 da gittim 3 hafta sonra görüşürüz dedi 34 de randevum sezeryan olacağım merak ediyorum yine 2 haftada bir mi der acaba yoksa her haftami der diye
Burcukayram Gokturkmom_ bu sürecte bebeğime birşey olursa kalbi durursa korkusu yaşıyorum biraz sanırım zaman geçmek bilmiyor o yüzden
DuruDefne_mommy Burcukayram endiselenmeniz çok normal ama doktorunuzun dediği de normal olan.Eğer aksi bir durum yoksa ayda 1 gidebilirsiniz.30 haftalık olucam şimdiye kadar hep ayda 1 gittim gidiyorum bundan sonrası belki 2 haftaya düşer
Burcukayram DuruDefne_mommy ben bir süre bebeğin gelişimini takip eder diye düşünmüştüm çünkü kese 7+1 haftalık ölçülmüştü bebek 6+3 çıktı gelişmemişse diye korkuyorum bebiş için
sadecoffe Burcukayram kalp atışı duymadıysanız 7.haftada tekrar gidilir duyulduysa ayda bir normaldir
Miniginannesiiii1111 Burcukayram kalp atışını duyana kadar 2 hafta dedi duyduktan sonrada ayda 1 gittim 32+2 yim şuan en son 30 da gittim ondada 3 hafta sonra görüşürüz dedi yani bence normal ayda bir demesi
Melisssa3 Bence normal değil 10. Haftamdayım 15. Haftaya kadar 2 haftada bir geliceksin dedi doktorum öyle yapıyorum
yellowchick Burcukayram kalp atışı duydunuz mu ? Eğer duyduysaniz normal Duymadiysaniz bir hafta sonra tekrar gidebilirsiniz.Saglikla kucağınıza alın inşallah 🌸
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Burcukayram kalp atışı duyduysanız ayda 1 çağırır problem olmadığı sürece ama kalp atışı henüz duymadıysanız 1 hafta sonra çağırması gerekirdi