dedimolabilirrr birdilektut15 sağlık ocağında dinlemişsini kalbini zaten neden için rahat etmedi ki çok şükür sağlıklıymış bak bence güzelce dinlen uzan hep bugün özellikle gece uzandığımda ben çok hissediyorum belki öyle olur ki zaten sağlıklı bence aklına hiç kötü birşey getirme 🫠
birdilektut15 dedimolabilirrr sabah sağlık ocağında akşama kadar hissetmezsen acile git dediler ondan geldim canım
dedimolabilirrr birdilektut15 yaaa o mesajını görmedim öyle dedilerse mutlaka git o zaman canım ama içini ferah tut inşallah 💕
dedimolabilirrr Sarees bende buraya konu başlıklarından aratınca o zaman biraz rahatlamıştım😅 sizin cinsiyet nedir 🥰
dedimolabilirrr Sarees yaaa maşallahh 💕 benim de ilk oğlan şimdi kız annesi olacağım inşallahhh ❤️ ama oğlanda çok tembeldi karnımda kızımda öyle sanırım 😅🙈 sağlıkla gelsinler inşallahh çok şanslısınız iki defa kız annesi olmak ayrıcalık bence 🫠
Sarees dedimolabilirrr ayy sizinki de çok güzeel heyecanlı bambaşka bir bekleyiş 😍 eşim çok istedi bir erkek ama Rabbim kızımızı nasip etti iyi ki öyle nasip etti demekki en güzeli bu bizim için 😍
dedimolabilirrr Sarees en güzeli olmuş hayatta ki en yakın arkadaşınız iki tane oluyor daha ne olsun 🥰 Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin ikimize de 💕