birdilektut15 Kızlar 25 haftalık gebeyim geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdım ve gebelik şekeri çıkmıştı ve şeker yüklemesi yaptırdığımdan ber bebek hareketşerinde azalma hissettim ve dünden beri çocuğun hareketini hiç hissetmiyorum normal ki bu haftalarda böyle 1 gün hareketsiz
Ayseguls_baby birdilektut15 bende 25 haftalığım günü gününü tutmuyor canım bazen çok hareketli oluyor bazen günde 1-2 kez hissediyorum. Çikolata kahve tüketip soluna yattın mı?
hamilesavis19 birdilektut15 doktorun bana bu konuda verdiği öneriye göre, çikolata yiyip sol tarafınıza yatıp kuvvetlice öksürün. Sonra hareketsiz şekilde yatın solunuza ve bekleyin. Günlük 10 adet tekme atıyorsa kafidir demişti. Eğer bunu yaptığınızda tam 4 saat hiç hareket yoksa hastaneye gelmemizi söyledi
dedimolabilirrr birdilektut15 aynısı 25. Haftam da başıma geldi canım bir gün boyunca hissetmedim kafayı yiyecektim ertesi gün baktım yine yok direk acile gittim dinledik çok şükür sağlıklıydı kızım ama 25,26da çok kişide oluyormuş bu durum doktorumda 28den sonra düzenli hareket etmesi lazım dedi. 28den sonra da gerçekten düzenli hareketlerini hissediyorum bir de benim ikinci gebelik yani ona rağmen telaşlandım 😂
Mervezzz Canm bende geçen hafta baya baya hissettim, plesantam önde, ama bi kaç gündür net hissetmiyorum acaba bebek hareketimi değil mi diye şüpheye düşüyorum, 24 hastalığım, şeker yüklemesi yaptirmadim yani bende aynı dertten muzdaribim
birdilektut15 hamilesavis19 kahve içtim çikolata yedim yattım canım ama hareket yok birde öksürüp deniyim
birdilektut15 hamilesavis19 uyguladım canım dediğini hareket felan olmadı sağlık ocağına gittim kalp atışını dinledik normal her şey kalp atışı var dedi hemşire akşama kadar hareket etmezse kadın doğım acile git dedi bekliyorum şimdi hareketlenir belki diye
dedimolabilirrr birdilektut15 sağlık ocağında dinlemişsini kalbini zaten neden için rahat etmedi ki çok şükür sağlıklıymış bak bence güzelce dinlen uzan hep bugün özellikle gece uzandığımda ben çok hissediyorum belki öyle olur ki zaten sağlıklı bence aklına hiç kötü birşey getirme 🫠