Irem-61 ilkdeneyimimmm merhabalar ben de 27 yaşındayım ilk gebeliğim şuan 13+3 deyiz. Sat 18 Haziran. Mart sonu gibi gözüküyor. Herkese sağlıklı huzurlu mutlu hamilelikler diliyorum 😍
Mavideniz26 Ayfersalih28 valla çok inanmadım doktora devlet hastanesi olunca içeriye girdiğimde hiç son adet tarihimi söylemedi ultrasyon da baktı haftasını verdi ben şaşırdım 16 olması lazım dedim bizim makina öyle dedi kalp atışı dinletmedi görmedim bile bebeği bebeğin fotografını istedim biz vermiyoruz dedi şaşırdım kaldım 😕
Ayfersalih28 Mavideniz26 devlet hastanesi vermiyor zaten, sağlıklı beslenmissindir ilerde olabilir maşallah, özele gidiyor musun?
Mavideniz26 Mavi-gokyuzu bende başlarda uyuyordum ama şuan gündüz uykusu çok yok gece şükür uyuyorum inşallah hep öyle geçer 🤲🏻 benim belim hamileliğin başından beri var fıtıgımdan kaynaklandıgını düşünüyorum iki tane var sırtımda belimde. Mecbur idare edecez sağ sağlim bebişimi kucagıma alayım da 🤲🏻
Mavi-gokyuzu Mavideniz26 Evet fıtık varsa büyük ihtimal ondan kaynaklanıyordur. Çok zorluyor mu peki seni fıtık hamileliğinde. Kuzenim de çok zor geçmişti hamileliği onun da fıtığı var. İnşallah kalan döneminde sorunsuz geçer rahat uyursun. İnşallah sağlıkla alırsın miniği kucağına 🤲🏻
Ayfersalih28 Mavideniz26 başta 11 haftalikken tahmini kiz dedi sonra erkek olabilir dedi ,bende haftaya kontrole gideceğim belli olur artık diye düşünüyorum 17 haftalik olduk
Havin49_ ilkdeneyimimmm ben ilk başta çok heyecanlıydım şuan 14+_ 4 düz ve tüm heyecanım 3 gündür zehire döndü malesef ikiz hamileydim ve bebeklerimden birinin yaşama ihtimali yüzde beş fln diğeri de sorunlu ufak tefek sorunları çıktı ama doktor onu takiple kurtarırız korkulacak bişey değil dedi ama diğer bebeğime hiçbir doktor yaşama şansı vermiyor
dilantasdemirr ilkdeneyimimmm 14+2 erkek bebek bekliyoruz 💙 hepimiz sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım inşallah ✨
Mavideniz26 dilantasdemirr bende gıdecem özele ama bu bir kaç ayda devlete gideyim tahlil falan yapıyorlar gerektiğinde en azından
Minikcivciviimm Ayfersalih28 benimde 23 Mayıs son adet. Ben bi 5-6 gündür uzandigimda hissediyorum böyle bir seyirme gibi derlerdi aunen oyle dönüyor heralde küçük top gibi şişiyor orası geçiyor sonra bazen kelebek cirpintisi gibide oluyor yine uzandigimda ama günde 1 max 2 kere hissediyirum henuz ilk gebeliğim
Minikcivciviimm Mavi-gokyuzu kisiden kişiye değişiyormus canım benimde ilk hamileligim ama bi 5 gundur falan arada hissediyorum 21. Hafyaua kadar hissedilirmis ilk hamilelikte
mrs_mert ilkdeneyimimmm 16+4ten selamlar. İkinci gebeliğim. İlkinde yaşamadığım her şeyi bunda yaşıyorum şükür 😅 bulantı, kusma, halsizlik, yorgunluk, şişkinlik, baş bel ağrısı ne ararsan var 🤦🏻♀️
1kediannesi1 anonim10 ben 1 den beri kusuyorum canım iki rahat geçer diyorlar diye bekliyorum inşallah rahat geçiririz
katlav ilkdeneyimimmm 15+2 bulantı kusmalar mide yanmaları devam. Dün bir de baş dönmesi eklendi. Tansiyon baktık 5/9 6/10 normal gibiydi sanırım ben hep bu tansiyonla yaşıyorum ama nabzım çok düşük olduğu için baş dönmesi olabilirmiş. 23 ünde doktor randevum var soracağım bir sürü şey birikti. Cinsiyet belli kız bebek 👶🌸 henüz hareket hissetmedim ilk hamileliğim belki de ondan 🤷🏻♀️
oznur1605 Merhaba bizde bugün 19haftalık olduk bebişimiz erkek :) bende kasıklarımda kalp atışı gibi hareketler hissediyorum fakat aşağıda olması beni korkutuyor doktor biraz aşağıya kaymış dedı böyle bi durum yaşayan varmı acaba
ilkdeneyimimmm oznur1605 geçmiş olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🌿🧡ekstra dikkat etmen gerekiyor diye biliyorum aşağıda olduğu zaman tabiki bu süreç daha da tedirgin ediyor insanı en güzeli doktoruna danışmak olacaktır 🌿
aysezgi oznur1605 Ben de 20+1 deyim bugün. 19+0 da hissettim net bir şekilde. Ben de zaman zaman kasıklarımda hissediyorum. Hatta bir akşam idrar kesesinin üzerindeydi bir süre. 1 saat içinde 4 5 kez wc ye gittim. Enf. mu acaba diye korktum hatta. Sonra geçti. Yani şu an yeri fazla olduğu için çok yer değiştiriyor gibi geliyor bana. Karnımın her yerinde hissediyorum.
Minikcivciviimm Mavi-gokyuzu bende cok oyle hissetmiyorum ama minik minik oluyor ama kişinin o karın yapısıyla falanda alakali ben zayiftim normalde cok kiloda almadim 1 1,5 kilo aldim hatta hissettikten sonra kilo aldim son 1 haftada diyebilirim karnim biraz çıktı hemen hissettim bunyeyle alalım canım
Mavideniz26 Mavi-gokyuzu zorluyor canım heleki bi temizlik yapsam sırtım agırıyor bacaklarım kramp giriyor sakat gibi oluyorum yürüyemiyorum. 24 saat dinlensem anca geçiyor o bacak agrısı
Mavi-gokyuzu anneolmayolynda Karnımı yoklayıp konuştuğum zaman bende bir sertlik hissediyorum ama acaba bebişim mi emin olamıyorum 🙈
Ebru0 lleylaa45 bizede 14+5 kız tahmininde bulundu ama ben erkek hissediyorum. Bakalım bizimki de degisecekmi