daisymom_99 Beta HCG 1497.4 çıkmış e nabızdan baktım neden bu kadar yüksek olabilir betadan pek anlamıyorumda normali kaç ki bilen varsa aydınlatabilir mi?
daisymom_99 EsoMom_ EsoMom_ 4 haftalık yazıyor uygulamada keseyi göremedi ama duvar kalınlaşmış dedi o ne demek oluyor acaba
4335 Benimde 2977 çıkmıştı adetimim olacağı günden bir iki gün sonra normalmiki acaba sırada 10 gün sonra sabırsızlıktan olucem.
ebruu060619 daisymom_99 yoook yook eğer 7 gün geçtiyse çok normal güzel bi değer 😊 ben adetiniz yeni geçti sandım benimde 10 gün gecikmede 5600 küsürdü şuan 10 haftalık gebeyim🌸
tahamommy daisymom_99 7. Güne göre gayet normal bi değer, ikiz gebelik ordan anlaşılmaz, pazartesi keseyi görürsünüz hayırlı olsun 🥹
EsoMom_ daisymom_99 kalınlaşmış demişse kese olışuyor gebelik habercisi oluyor dahim kalınlaşması iki gün sonra daha net görürsün canım :)
daisymom_99 3boysmom teşekkür ederim♥️ normal değil mi? Uygulamada 4+5haftalık yazıyor ama doktor ultrasonla henüz göremedi bu arada sonucu doktora gösteremedim o yüzden merak ediyorum değeri haftaya yine gideceğim inşalah
daisymom_99 ebruu060619 teşekkür ederim cevabınız için rahatladı içim :)) hayırlı olsun inşalah rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun 🌼